Ha ukrán férfi lennél, megpróbálnál elszökni az országból?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 14:36
11/22 anonim válasza:
Jaah és most is ki háborúzik Ukrajnában? A csőcselék, akinek 0 esze van.
Aki a dolgok mögé lát az tudja, hogy Putyin nem ok nélkül támadt Rájuk...
12/22 anonim válasza:
Nem harcolnék SOHA, SEMMILYEN országért....békepárti vagyok .
13/22 anonim válasza:
#9: Teljesen ugyanígy vagyok, a gyanúsítások kivételével. Itt csak pánikrohamot meg depressziót kaptam. Az átlag magyar ember egy köpedelem.
14/22 anonim válasza:
13...
Akkor tudod miről beszélek...
15/22 anonim válasza:
Persze. Egy kisebbségi bohóc elnökért és egy korrupt országért semmit sem áldoznék. Na meg nem hazudnám azt, hogy az ukránok nem oroszok...
16/22 anonim válasza:
A kérdés úgy érdekesebb, hogy ha az oroszok minket támadnának így meg, és feltesszük, hogy nem lennénk NATO-tagok, akkor itt maradnál és fegyvert fognál az országért, vagy lelépénél gyorsan máshova inkább?
17/22 anonim válasza:
16: szerintem aki olvasott töri könyvet nem lenne olyan hülye hogy maradna
18/22 anonim válasza:
16, a két eset más. A magyarok jók, igazuk van. Az ukránok nyakig sárosak az ügyben, nagyon egyszerűek, az idegengyűlölet hatalmas az országban, nincs történelmi identitásuk, az egész országukat ajándékba kapták másoktól (röviden ezt lopásnak hívják). Az ország korrupt, a politikusok teljesen korruptak, az elnökök általában nem is ukránok (igaz, ez utóbbi ránk is érvényes). Ugyanakkor az ő szemszögük egészen más lehet, ők nyilván azt hiszik, igazuk van, ha elvesznek egy területet, ha elnyomják a kisebbségeket, az tök jó, meg se történt, ők szentek, stb. Maga az erkölcs is alacsonyabban van.
19/22 anonim válasza:
Igen, mindenkeppen.
Nem fogok harcolni a diktatorok mellett
20/22 anonim válasza:
Csak meg kell nezni, hogy facebookon mennyi hulye ember elhiszi a propagandat, hiaba bizonyitjuk a valosagot, nem akarjak felebredni. Ott van kb 2 millio fideszes, akik siman leszopna orvan viktoruk farkajat, ha ezt keri. Nem fogok olyan orszagert harcolni, ahol korrupcio van, penz lopas, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!