Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondolsz erről a képről?

Mit gondolsz erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 28. 12:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Money, money, money
2022. febr. 28. 12:07
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Van benne valami. Van egy erős képmutatás és kettős mérce szerte a világban. Nem nagyon kényszerítette rá Ukrajnát a nyugat, hogy tartsa be minszki megállapodásokat, azt hitték, ezt büntetlenül lehet tenni a végtelenségig. Hát nem.
2022. febr. 28. 12:07
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Lájkvadász hülyeség, gondolom, százával osztják majd a Facén.
2022. febr. 28. 12:08
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Amerika bűnei mentik Oroszország bűneit?
2022. febr. 28. 12:09
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
4: Hát felmerül a kérdés, ha egyiknek szabad, akkor a másiknak miért nem?
2022. febr. 28. 12:11
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Azért aki ilyen beteg szenny oldalakat olvas nálam az is megér egy misét... mi ez amúgy a Hiddenlol folytatása?
2022. febr. 28. 12:12
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Nem olvastam az oldalt. Egy magyar fórumon találtam a képet, de nem akartam onnan linkelni ezért a google képkeresővel rákerestem kép alapján és ezt adta ki.
2022. febr. 28. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kép leírja kb a helyzetet, de a kínaiak is készetettek egy érdekes kis képecskét, érdekes kis feliratocskákkal.

[link]

2022. febr. 28. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos nagy igazság van a képedben is meg amit 8-as tett be abban a listában is.

Amíg nem értik meg az emberek, hogyan is működik a manipuláció, addig ez fog megtörténni. A jóemberkedés helyett inkább kellett volna arra figyelni amit az oroszok évek óta mondanak és segíteni akkor az ott élő kisebbségeken, amikor még lehetett volna.

De ennél a nyugati embereknek sokkal fontosabb volt a gendervécék kérdése meg hogy legyen elég fekete színész a hollywoodi filmekben, mint hogy kiálljanak az Ukrajnában (és máshol) valóban üldözött kisebbségek mellett.

2022. febr. 28. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Pl a NATO miért nem indított humanitárius segítséget az ukrajnában leölt oroszoknak?
2022. febr. 28. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!