Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az EU nem akar leállni?

Az EU nem akar leállni?

Figyelt kérdés
Felreertes ne essek, nem vagyok EU ellenes. De most ugy erzem, hogy kicsit az oroszlan bajszat piszkaljak ezzel, hogy vadaszgepeket kuldenek meg fegyvereket Ukrajnanak. Putyin js megmondta, hogy annak soha nem latott kovetkezmenyei lesznek, ha valaki beavatkozik. Erre ezek csak csinaljak a feszkot. Miert nem kepesek merlegelni, hogy inkabb egy Ukrajna vesszen oda, mint egesz Europa?

2022. febr. 28. 08:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Tényleg nem értem, rajtad pl mit akarnak megvédeni.
2022. febr. 28. 08:19
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Putyin nem fejezi be?
 3/19 Isti22 ***** válasza:
77%
Putyin nem kar leállni?
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom. En sem ertem. Sajnalom az ukranokat de en is bealdoznam az országot,csak hogy ne legyen atomhaboru. De ugy latszik mindenkinek ott van a sajtkukac a seggeben,reg volt mar haboru,most rakaptak,meg mindenki ki akarja probalni az evek ota fejlesztett fegyvereket. Putyinnak nem szabad ujat huzni,nagyon veszelyes. Semlegesnek kene maradni. Játsszák le egymas kozt.
2022. febr. 28. 08:20
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
#4: ha Ukrajnát beáldozod, szerinted mi jön utána? Ha nem védi meg az EU, a NATO, akkor meg fog állni Putyin? Elárulom: nem. Jönni fog tovább. Lengyelország, Magyarország lenne a következő. Mit szólnál, ha az oroszok bevonulnának Magyarországra és a NATO azt mondaná: "inkább áldozzuk be Magyarországot, de ne kockáztassuk az atomháborút". Ez nem így működik.
2022. febr. 28. 08:26
 6/19 A kérdező kommentje:
Putyin most mar Hitleri magassagokba kezd emelkedni. Szoval lapozhatnank a sztoriban a mergezos, ongyilkossagos bunkeres pontig.
2022. febr. 28. 08:26
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

#4 "Sajnalom az ukranokat de en is bealdoznam az országot,csak hogy ne legyen atomhaboru."

Az megvan, hogy az oroszok arra hivatkozva támadtak, hogy fenyegetve érzik magukat a NATO-bázisok közelsége miatt? Ha a szomszédaink lennének, szerinted milyen irányban változna a helyzet? :DD

2022. febr. 28. 08:28
 8/19 anonim ***** válasza:
10%
#5 nem jönne tovább! Neki Ukrajnával van elszámolni valója!
2022. febr. 28. 08:33
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Mármint annak az oroszlánét, amilyek gazdaságilag kb. Németország harmada, katonailag meg Ukrajna is visszaveri őket?

Igen, ez nekem inkább egy újszülött oroszlánnak tűnik.

Ebből Putyin vesztesként fog kijönni. Csak nem mindegy, hogy mekkora vesztesként. Már most nevetségessé tették magukat a világ előtt, ami azért lesz érdekes, mert így csökken a befolyása a tekintélye.

A háborúval meg rámutattak Európának, hogy nem kellene nagyon függni az oroszoktól, így esélyes, hogy új források után fognak nézni.

2022. febr. 28. 08:39
 10/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem jonne tovább szerintem sem. Nato orszagot nem fog megtamadni,tudja hogy eselytelen,Ukrajnanak azert mert nekimenni,mert nem nato tag es orosz terulet volt.
2022. febr. 28. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!