Csak sztem egyértelmű, hogy itt biztosan ki fog törni a 3.VH és záporozni fognak az atomtöltetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 07:05
1/10 anonim válasza:
Csak szerinted, mert senki sem akar meghalni romok között, talán Putyin sem, bár annál az őrültnél sohasem lehet tudni.
2/10 anonim válasza:
Vannak ám rakétaelhárító rendszerek is, elmehet putyin a böszme rakétáival a francba, ha egy sem ér célba soha.
Márpedig nem fog, még a rövid távú rakétákat is szinte 100%-ban elfogja a vaskupola.
4/10 anonim válasza:
Putyinnak hatalom kell, halott, sugárfertőzött emberek kevésbé tudják imádni...
5/10 anonim válasza:
Nem, vannak még ilyen paranoiások rajtad kívül is. A többség szerencsére nem ilyen.
6/10 Isti22 válasza:
Szia!
Nem csak szerinted, sokan gondolják még így a Gyakoris kérdések alapján. Például 2012-ben is egyértelmű volt sokaknak, hogy Irán és Izrael között atomháború lesz.
Forrás: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
7/10 qkker1 válasza:
Annyi esze Putyinnak és Bidennek is van -remélhetőleg-, hogy ha valamelyik elkezd atomot "záporoztatni", akkor a Földnek befellegzett.
8/10 anonim válasza:
Sajnos félek ettől én is, ez van, nem tudok nyugodtan ülni. Ha Putyint sarokba szorítják és nem lát más kiutat akkor le fogja dobni az atomot, nem tudom miért nem lehet ezt elhinni, ez egy makacs vénember és még hergelik is.
9/10 anonim válasza:
08:21-es: amióta atombomba létezik, ezer és egy alkalom lett volna ledobni, mégse tették. Az atomfegyverek lényege, hogy a létezésük garancia a bevethetetlenségükre. Ezt Putyin is tudja. Nehogy azt hidd, hogy ott nem többlépcsős folyamat az indítógombhoz való hozzáférés...
10/10 anonim válasza:
8: Putyin most sarokba szorított patkány,de annyi esze csak van, hogy ne akarja elpusztítani a saját országát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!