Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Klicsko testvérek fognak...

A Klicsko testvérek fognak háború közelébe menni?

Figyelt kérdés
Vagy csak verik a díszlépészt, hogy reklámozzák ,hogy mindenki vonuljon háborúzni, ők meg a frontvonal mögött megtollasodnak...
2022. febr. 26. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Majd kiderül
2022. febr. 26. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zelenszkij sincs tűzharcban, attól azért még távol vannak. Ők nyilván csinálják az egyéb feladatokat.
2022. febr. 26. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Az egyikük konkrétan tavaly belépett a területvédelmi erőbe. A másik meg polgármester, neki nem az a feladata, hogy harcoljon, hanem hogy szervezze az életet az ostrom alatt álló városban.
2022. febr. 26. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Én viszont kotonának raknám be.Mi köze egy polgármesternek ,hadügi dolgokhoz?Nem ért egyik se a hadidolgokhoz.Menjenek katonának a frontra!Szónokolni mindenki tud!
2022. febr. 26. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Már a háború közelében vannak, ha nem tűnne fel háború van... Ahol a parancsnoknak kell beszállnia a lövöldözésbe ott már igen komoly probléma van. Ahhoz meg túl értékes egy parancsnok hogy holmi cowboyos pózolás kedvéért beálljon az első vonalba - túl nagy kommunikációs érték az ellenségnek ha lelövik.
2022. febr. 26. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Sosem voltam egy bátor ember.De nekem elegem van az ilyen páváskodókból, akik az egész életüket arcoskodással töltötték, amikor meg bizonyítani kell, sehol sincsenek.Sose lennék önként katona egy háborúba, de ha behívnak ,menni fogok.Hogy miért nem akarok háborúzni? Mit fogok én vagy az a többi millió ember nyerni rajta?Örülni fogok ha túl élem.

Tegye fel mindenki a kérdést magának az igazságért vagy a jó ügy érdekében fogunk e harcolni?

Nem! Azé hogy bizonyos emberek zsebe mégjobban meg legyen tömve, és hogy még közelebb kerüljünk az egyeduralomhoz!

Az ukrán emberek legtöbbje 5o euróból teng leng!Ezeket az embereket bezzel lehet ölni.Nem!Ilyen célért nem harcolnék!A Klicskófajtákat kéne az első sorba küldeni meg írtani!Ha már úgy is harcolni akarnak!De nem fognak, mert nem áldoznák az életüket az országé, inkább profitálnak majd a háborúból.

Hazug bunda az egész nyugat!

2022. febr. 27. 07:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!