A Klicsko testvérek fognak háború közelébe menni?
Sosem voltam egy bátor ember.De nekem elegem van az ilyen páváskodókból, akik az egész életüket arcoskodással töltötték, amikor meg bizonyítani kell, sehol sincsenek.Sose lennék önként katona egy háborúba, de ha behívnak ,menni fogok.Hogy miért nem akarok háborúzni? Mit fogok én vagy az a többi millió ember nyerni rajta?Örülni fogok ha túl élem.
Tegye fel mindenki a kérdést magának az igazságért vagy a jó ügy érdekében fogunk e harcolni?
Nem! Azé hogy bizonyos emberek zsebe mégjobban meg legyen tömve, és hogy még közelebb kerüljünk az egyeduralomhoz!
Az ukrán emberek legtöbbje 5o euróból teng leng!Ezeket az embereket bezzel lehet ölni.Nem!Ilyen célért nem harcolnék!A Klicskófajtákat kéne az első sorba küldeni meg írtani!Ha már úgy is harcolni akarnak!De nem fognak, mert nem áldoznák az életüket az országé, inkább profitálnak majd a háborúból.
Hazug bunda az egész nyugat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!