Támadni fog a NATO ha elhúzódik a háború?
Figyelt kérdés
Ha sokáig ellen bír állni Ukrajna akkor lehet, hogy beavatkozik a NATO?
Fáradtak lesznek az orosz alakulatok esetleg csappan a harcikedv.
Mit gondoltok? Erre megy ki a játék?
2022. febr. 25. 19:33
1/10 anonim válasza:
Én Kína helyében rohannám le 1 hét múlva az oroszokat 🤣
3/10 anonim válasza:
19:34: na az vicces lenne. :) Mondjuk, Micimackó elvtárs sem kispályás megalomán.
4/10 anonim válasza:
Ha sokáig elhúzódik a háború, Putyint elevenen fogják felfalni otthon az oligarchái.
5/10 anonim válasza:
Nem is értem, miért nem fog össze a NATO Kínával? Kipucolnák ezeket aztán nyugalom lenne.
6/10 Humor Herold válasza:
Jaja, erőszakra erőszakkal válaszolni :) Nyíltan,nép előtt...hogy mindenki lássa a szép példát :)
Főleg úgy hogy előtte mindenki arról nyilatkozott a médiába hogy az erőszaknak és a háborúnak nincs helye,és elfogadhatatlan :)
7/10 anonim válasza:
"Nem is értem, miért nem fog össze a NATO Kínával? Kipucolnák ezeket aztán nyugalom lenne."
Ez jó alapot jelentene egy világháborúhoz, és Putyinnak ez maga lenne a csemege mert ebben az esetben már nem ő lenne az agresszor. Mondjuk ez tökmindegy, mert nem sokan élnénk túl de na.. :D
8/10 anonim válasza:
Folyamatosan küldi a NATO a fegyver utánpótlást, ha bírják emberrel akkor simán lesöprik az oroszokat, ez is beavatkozás.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ha Kína elárulja az oroszokat akkor atomháború lesz.
2022. febr. 25. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!