Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Valaki össze tudná nekem...

Valaki össze tudná nekem foglalni, hogy mégis mi az oka és a háttere annak, ami zajlik?

Figyelt kérdés
Akár a gyökerekig visszanyúlóan. Érdekel, hogy mi az oka annak, ami most történik az ukránok és az oroszok között. Köszönöm, ha veszed a fáradságot és elmagyarázod.

2022. febr. 25. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Putyinnak mindenképp szüksége van egy orosz bábállamra közte és a nyugat között.

A moszkovita magyarázatot meg mindjárt hozza más.

2022. febr. 25. 10:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos van objektív magyarázat. Ha az, hogy Putyin elmebeteg, akkor az, ha az ukrán provokálás, akkor az, csak az a baj, hogy sehonnan nem tudok normálisan informálódni, mert az egyik oldal köp az USA-NATO vonalra is, a másik meg az oroszokat égetné porig, szóval így azért nehéz.
2022. febr. 25. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Nagy vonalakban [link]
2022. febr. 25. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem elege lett Putyinnak, hogy a Minszki egyezményt évek óta nem tartják be, valamit a belengetett NATO bővítése Oroszország nagyhatalmi érdekeit közvetlenül sérti.

Emiatt Ukrajna demilitarizálása, és oroszbarát vezetés megteremtése a célja.

Pontosan tudja, hogy mit csinál, miért lenne elmebeteg?

Nem helyes, szép stb , amit tesz, de pl az amcsik legalább ennyi is ilyen akciót hajtottak végre az elmúlt években...

2022. febr. 25. 10:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez tök aranyos, hogy azon veszekszik putyin meg biden, hogy ki merre terjeszkedhet, de azért szerintem azt az egy dolgot kihagyják a képletből, hogy van az adott ország, amiről szó van, és az ő véleménye nem is számít? :D hogy pl ukrajna nato tag akar lenni, akkor hadd legyen az és az oroszok törődjenek bele. ha az oroszokhoz közeledne, akkor abba meg a biden féle natonak kellene beletörődnie. úgy sakkozik ez a két nagy "állam" a kisebbekkel, hogy abszolút magasról tesznek rá, hogy ők mit gondolnak?
2022. febr. 25. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

5# nagyjából így van...

Emlékszel Afganisztán, Balkán, Irán...

4# es

2022. febr. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!