Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország mikor fogja...

Oroszország mikor fogja lerohanni Magyarországot?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 04:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
13%
Engem is irritál, és nem nem ismertem magamra, lévén nem rólam van szó.
2022. márc. 2. 00:39
 42/49 anonim ***** válasza:
83%
Mié rohanná má le?
2022. márc. 21. 04:42
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

15:23-kor

(plusz-mínusz 10 perc)

2022. márc. 22. 18:36
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja, nincs indoka rá, ráadásul NATO-k vagyunk, s még SZSZK se voltunk, szóval abszolút még csak ideológiai okai sincsenek rá.
2022. máj. 9. 21:56
 45/49 anonim ***** válasza:
38%
Tartós tejet ne vegyél 😉
2022. jún. 2. 12:09
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
#45: Pedig szerintem ilyenkor pont az kellene... meg konzervek, rizs, mindem ami hosszú lejáratú :D :D :D
2022. jún. 2. 13:22
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

#45: ideologiai oka nincs rá? Egy politikusnak (bármelyiknek), főleg Putyinnak ?:)

Ha világégésbe vinné az egész világot arra is meglenne...

Azt látom sokan azért döbbenek mindig utólag .. "nahát ezt nem gondoltam volna", mert a legnagyobb hiba, a saját értékrendünk alajpán arról elmélkedni hogy egy politikus ugyan hogyan gondolkodhat? :D :D :D

Egyébként lassan ott tartunk, hogy a NATO támadta meg Oroszországot. És Oroszország szerint a NATO_t is demilizarizálni kellene... csak puszta preventív vépésként. Innen már csak egy ugrás hgy Orosz Anyácska végveszélyben van és lőhetik az atomot :D :D Ha válaszcsapás lesz, akkor meg az összeset :D

Ha világ karmája nagyon rossz, ez akár 1 nap alatt is eszkalódhat, amibe az a jó, hogy nem lesz idő rettegni, és úgy következik be. És legalább nem kell tervezgetni a menekülést sem. :D

Ideológia? Ugyan már? Mindenre lehet kitaláni valamit. Csak gondolj bele mikor két mindennapi ember veszekszik egymásra. Mindegyik mindig és minden lépését meg tudja magyarázni a tettét és hogy a másik a hülye.

2022. jún. 2. 13:31
 48/49 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Remélem már holnap megtámadja a NATO-t, és akkor nem egy gyenge ország hadseregével néz szembe ez az elmebeteg Putler, hanem ca. 40 ország hadseregével egyszerre!!! Megtudná, megismerné mi az az erő, ami neki nincs, és sosem lesz. Pillanatok alatt rádöbbenne, hogy Ő mekkora idióta, és egy senki!!

2022. jún. 3. 16:29
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy itt vagytok! :)
2022. jún. 4. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!