Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Orosz ukrán háború miért lett ?

Orosz ukrán háború miért lett ?

Figyelt kérdés

Bocsánat,hogy megkérdezem,lehet butának nevezni,de nagyon érdekel és nagyon aggódok és félek is

Mindenhol össze vissza olvasók minden félét,hogy ez igazából az Ukránok köszönhetik magunknak ..

Mi miatt tört ki ez a háború

Ki miatt

Ki kezdte el

És miért

2022. febr. 25. 04:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
8%
Nálad már elment a net? Ja nem...
2022. febr. 25. 04:36
 2/22 A kérdező kommentje:

De ha mindenfélét olvas az ember a neten....

Olvastam olyat,hogy az oroszok csak úgy nekitámadtak Ukrajnanak,mert csak

Olvastam olyat is,hogy Ukrajna tehet róla, mert csatlakozott a NATO-hoz és ez az oroszoknak nem tetszett.

Most akkor mi van itt

2022. febr. 25. 04:49
 3/22 A kérdező kommentje:
A tiktokon is csak elviccelik az egészet
2022. febr. 25. 04:52
 4/22 A kérdező kommentje:

én egy komoly kérdést tettem fel és szeretnék rá értelmes választ kapni,de az ilyen mi a fenéért kommentel ide,ha nem tetszik a kérdés akkor lépj tovább ...

Köszönöm

2022. febr. 25. 04:53
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés jó! Nálunk okosabb embere i s találgatják. A háborúnak sosem csak 1 oka van. Kb. úgy gondolja Putyin hogy ezt most megteheti, ezzel stabilizálja Oroszország helyzetét a világban, és szól mindenkinek hogy ők is nagyhatalom még. .
2022. febr. 25. 05:26
 6/22 anonim ***** válasza:
66%

Elvileg azért mert az ukránok gyilkolták írtották elnyomták az orosz kisebbséget, egyébként a magyart is elnyomták a nyelv törvénnyel.

Le van írva hogy a náci rezsimet akarja eltakarítani, meg visszafoglalni az orosz többségű területet.

100 hír van erről, vagy te csak a gyk-t ismered?

2022. febr. 25. 05:34
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Másik ok hogy valami egyezmény alapján egyik orosz szomszéd se lehet nato tag. Ukrajna meg az akart lenni, de még nem az.

Mert ez egyesek szerint olyan mintha oroszország az usa-mexikó határra telepítene bázisokat.

Vagyis nem simán csak arról van szó hogy keménykedni akarnak meg hódítani.

2022. febr. 25. 05:42
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Ukrajna NATO tag akar lenni, vannak értékes természeti kincsek, ásványkincsek a területükön (vasérc, földgáz) jelentős a mezőgazdaságuk. No, meg Putyin be akar kerülni a történelemkönyvekbe. Más normális férfi csajozni kezd a kapuzárási pánik hatására, ő meg háborút indít...
2022. febr. 25. 06:26
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

Igazából én szerintem a 6-os 7-es válaszokban leírtak úgy összesen benne vannak a dologban.

Nyilván a háború nem feltétlen megoldás ezekre a dolgokra, de nem mentek semmire az ukránokkal, nem tudtak velük érdemben tárgyalni, ha meg a szép szó nem megyen akkor majd megy katonai úton.

Igazából az ukránokat se kell sajnálni, féregmódon viselkedtek az összes kisebbséggel ami a területükön van,egy igazi féreg nép, rájuk fér a gatyába rázás.

2022. febr. 25. 07:38
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
A fő cél az hogy eltakarítsák a vezért.
2022. febr. 25. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!