Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mentális betegségre hivatkozva...

Mentális betegségre hivatkozva lehet felmentést kapni besorozás alól?

Figyelt kérdés

Biztosan sokan vagyunk úgy, hogy nem szívesen mennénk embereket puffogtatni és inkább főbe lőnénk magunk.

Sokan ugye egészségügyi okok miatt elérik, hogy felmentsék őket. De mi a helyzet a mentális betegsegekkel, például depresszióval, szorongással stb?

Ez elég indok? Vagy súlyosabbnak kell lennie? Például skizofrénia?

El lehet játszani az őrültet?

2022. febr. 24. 12:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%

Hol van besorozás...????

MAgyarországon rég megszűnt a kötelező sorkatonaság!

2022. febr. 24. 12:34
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Igen, és a kilenced fizetését is meg lehet így úszni. Engem be sem soroztak és kilencedet sem kell fizetnem.
2022. febr. 24. 12:37
 3/17 anonim válasza:
24%

Reggel nem néztétek a híreket, vagy mi van veletek?

Kötelezően menned kell katonának, besorolnak amikor határt kell védeni! 16-60 év közötti férfiakat!!!

2022. febr. 24. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 az oldal használóinak igen kis része él Ukrajnában.
2022. febr. 24. 13:33
 5/17 A kérdező kommentje:

4

Ez nemzetközi hír bari.

Nem csak az, hogy Erzsébet királynő koronavírusos, amiről gondolom hallottál, de arról, hogy tőled 100 kilóméterre háború van az nem jutott el hozzád.

2022. febr. 24. 14:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 nemzetközi hír, de Magyarországon semmilyen sorozás nincsen jelenleg. Így amit a #3-as írt, az teljesen irreleváns egy Magyarországi lakosnak.
2022. febr. 24. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
lehet persze. az oroszoknak asztmaval se soroznak be, szerintem a mentalis betegsekeg ennel komolyabbak
2022. febr. 24. 15:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hálát adok, hogy megkaptam az autizmus diagnózist. Majd meglátjuk mennyire vagyok alkalmas, ha úgy adódik.
2022. febr. 24. 16:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

3: szerintem olvass el legalább egy index cikket!

Ukrajnában van besorozás!

Ha ott élsz, akkor meg ukrán fórumokon tájékozódj!

2022. febr. 24. 17:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Itt a lényeg azon van, hogy a helyzet nagyon gyorsan változik, nem lehet előre jósólni. Egy hete ki vette komolyan az ukrajnai inváziós USA agyrémeket. Mindenki iraki pokolgépes mellélövéssel kezelte egy lapon. És mégis bekövetkezett. Tehát egy eszkalálódás sem zárható ki NATO-orosz összecsapás formájában.
2022. febr. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!