Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennétek harcolni Ukrajna...

Mennétek harcolni Ukrajna határához, mennyire veszélyes és izgalmas egy ilyen fegyveres konfliktus?

Figyelt kérdés
Eléggé érdekel a fegyveres harc...
2022. febr. 22. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Veszélyes és elég hamar meg lehet halni, nincs medikat meg nem éledsz fel, ha meghalsz, mint a call of duty-ban. A lőfegyvereket én is szeretem kis koromtól, de nem lövetném magam szét az oroszokkal, mondjuk másokkal sem. Én inkább dezertálnék.
2022. febr. 22. 21:34
 2/11 Jeffrey Spender ***** válasza:
98%
Elég a háborús hisztiből a nép békét akar !
2022. febr. 22. 21:34
 3/11 Jeffrey Spender ***** válasza:
98%
Én is szeretem a fegyvereket, a helyi lőklubban élem ki magamat, nem akarok egy lövészárokban megdögölni és névtelen sírba kerülni.
2022. febr. 22. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Az a putyin akkora f@szfej, mint hitler, vagy sztálin, megdögölhetne már putyin is, a fehérorosz lukasenka nevű bajtársával.
2022. febr. 22. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
A fegyvereket ölésre tervezték, konkrétan keresve nem találsz veszélyesebb dolgot a világon, mint egy háború.
2022. febr. 22. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem olyan, hogy nyomsz egy altf4-et ha nem teszik vagy, ha csítelnek. Csak érzel egy ütést a mellkasodon, lassan elhalványul a látásod és annyi volt.
2022. febr. 22. 21:57
 7/11 Molyember ***** válasza:
98%
Na, nem feltétlenül halna meg a kérdező. Lehet, hogy hosszú élet várna rá végtagok nélkül, vagy nyaktól lefelé bénán.
2022. febr. 22. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Még mindig úgy gondolom, hogy ez az orosz-ukrán konfliktus sem az oroszoknak, sem az ukránoknak nem éri meg, csakis a jenkiknek. Ne felejtsük el, hogy az I. VH után nagyhatalmi pozícióba kerültek (egy sorban például a britekkel), a II. VH után már csak a Szovjetunió tudott mellettük labdába rúgni, a hidegháború után pedig a világ egyetlen szuperhatalmává váltak, de csak úgy 20-25 évre. Észre sem vették, hogy közben megváltozott a fejük felett a világ, Oroszország kezdi nyitogatni a csipáit, emellett felütötte a fejét Kína is. Ha csak hidegháború is lesz ebből a konfliktusból, az már megéri a jenkiknek, legalább is azt hiszik, hogy azzal megtarthatják még egy ideig-óráig a vezető pozíciójukat.

A kárpátaljai magyarok és a mocskos nyugat ukrán-pártisága miatt ebben a konfliktusban nem tudok objektíven ítélni (talán nem is kararok), emiatt inkább az oroszoknak adok igazat, bár az tény, hogy az oroszok is megérik a saját pénzüket.

Ne felejtsük el, hogy Putyin azután lépett akcióba, miután Ukrajna felrúgta a minszki-megállapodást, és lövetni kezdte azt a két de facto államot a területén, amit a megállapodás miatt nem tehetett meg. Tény, hogy egyik-másik média előállt azzal a hihetetlen mesével, hogy orosz katonák ukrán katonának öltözve támadják azokat a területeket Nyugat-Ukrajna irányából, de ez annyira hülyeségnek hangzik, hogy nem tudom elhinni.

Nem vagyok orosz-párti, jól tudom, hogy ha odab* valahová, akkor egy kicsit sem finomkodnak, előszeretettel erőszakolják végig a leigázott területek asszonyait és lányait, ennek ellenére tartom, amit fentebb írtam.

2022. febr. 22. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire izgalmas egy "bunyós" számítógépes játék? Érdekfeszítő ugye? Na akkor kezdésnek menj le valamelyik vidéki kocsmába és kezdj el "emberkedni". Hamar rájössz nem olyan izgi amikor kiverik a fogad. A különbség, hogy azt megúszod némi kórházi ellátással, háborúban meg mész a fekete nylonzsákba.
2022. febr. 23. 00:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés katona látja az ellenséget. A legtöbb a háttér kiszolgálást végzi. Annak ellenére, hogy egy csatában nem nem kevesen halnak meg, a katonára nem igazán az a veszélyes. A legtöbb katona betegségben, balesetben egyéb triviális okból hal meg, bár az arány folyamatosan "javul".

Ez annyira igaz, hogy a második világháborúban a repülőgépek legnagyobb része fel és leszállás közben veszett el, nem légiharcban. A forrást nem találom, de a szövetségesek és a keleti fronton a németek is csináltak olyat, hogy "megtámadtak" egy repülőteret, ha a vadászok felszálltak, akkor kitértek és mentek a következőhöz, ha nem szálltak fel, akkor meggéppuskázták az épületeket.

2022. febr. 23. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!