Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » AZ öreg boomerek miért küldené...

AZ öreg boomerek miért küldenék szívesen háborúzni a fiatalságot? Miért nem ők mennek ha szerintük úgyis takony a fiatalság?

Figyelt kérdés

Interneten őrjöngés van az orosz ukrán balhé miatt hogy menjenek csak a fiatalok harcolni az úgy helyes.

De eközben az öregek állandóan azt fújják hogy a mai fiatalság takony és semmire se jó.

2022. febr. 14. 22:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%

Mert űk má'n megették a könyörük javát, meg amúgy is csak azt tudják hajtogatni, hogy:

"Én, egyedül én építettem fel a fél-, ha nem az egész országot".

2022. febr. 14. 22:27
 2/21 anonim ***** válasza:
79%

"Nekem is szar volt, én is a katonaságban lettem alkoholista, nehogy már a fiataloknak bármivel is jobb legyen!" :D

nyilván ez kicsit demagóg verziója, de van egyfajta "én is ember lettem" felfogás a dologban.

2022. febr. 14. 22:28
 3/21 anonim ***** válasza:
44%

"AZ öreg boomerek miért küldenék szívesen háborúzni a fiatalságot?"

És akkor meg is adtad a helyes választ a saját kérdésedre.

"De eközben az öregek állandóan azt fújják hogy a mai fiatalság takony és semmire se jó."

Azért mert ezekért a mai nyámnyila szarevő pávakölkökért nem kár.

2022. febr. 14. 22:33
 4/21 anonim ***** válasza:
25%
Hamarosan hasíthattok a szovjet frontra gyerekeim.
2022. febr. 14. 22:34
 5/21 árokpart ***** válasza:
97%
4-es Helyette azonnal spontán megyünk a Parlamenthez tüntetni, hogy nem kérünk a háborúból.
2022. febr. 14. 22:46
 6/21 anonim ***** válasza:
42%

"De eközben az öregek állandóan azt fújják hogy a mai fiatalság takony és semmire se jó."

Ha általánosítunk akkor sajnos ez valóban így van. 28 éves vagyok de ezt én is látom.

2022. febr. 14. 22:48
 7/21 anonim ***** válasza:
58%
25 ev alatt adomentesseg van, 50 ev alatt pedig hadkotelezettseg!!! :)
2022. febr. 14. 22:54
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Más f*szával könnyű a csalánt verni ugye:D

Az más kérdés, hogy az eszükbe sem jut, hogy sok mai fiatal elérte a pacifizmus azon szintjét, hogy végtelenül értelmetlennek és ostobának tartják a háborúkat és nem igazán éreznek ingerenciűt arra, hogy mások hülyesége miatt megdögöljenek.

Ha az öregek ekkora vágyat éreznek a háborúskodásra, lőjék le egymást, minket meg hagjyanak élni. Állítólag ők is békére vágynak, akkor meg nemtom mirefel ez a nagy vágy a katonáskodásra.

2022. febr. 14. 22:57
 9/21 árokpart ***** válasza:
95%
8-as Nyugodj meg ha ilyen előfordulna azonnal indulunk a Parlamenthez tiltakozni és kinyílvánítani akaratunkat, hogy nem kérünk a háborúból és semlegesek kívánunk maradni.
2022. febr. 14. 23:00
 10/21 anonim ***** válasza:
8%
Azért, mert a digib*zi generációért nem kár.
2022. febr. 14. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!