Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki fizeti a katonák ellátását,...

Ki fizeti a katonák ellátását,élelmezését?

Figyelt kérdés
Az Ukrajnába vezényelt katonák tízezreire gondolok.Logisztikailag sem egyszerű megoldani gondolom.
2022. febr. 13. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden országa saját katonái ellátását fizeti
2022. febr. 13. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár tucat brit katonát leszámítva nem vezényelt senki csapatokat Ukrajnába. Ha csak nem az orosz hadseregre gondolsz, de azt nyilván az oroszok fizetik.
2022. febr. 13. 14:23
 3/9 A kérdező kommentje:
2) az amerikai nemzeti gárdára,bár pont most vonják ki őket.
2022. febr. 13. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
#3 forrás?
2022. febr. 13. 15:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Miért kell forrás?jó,azt hittem többen vannak,ez tényleg nem nagy szám.de már a civileket is menekítik ahogy más nemzetek is.

[link]

2022. febr. 13. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Látod pont ezért kértem forrást, mert én is írtam, hogy van ott pár tucat brit katona, de te katonák tízezreiről beszéltél, az általad linkelt cikkben pedig 160 szál katonáról van szó. Akik kiképzési célból voltak ott, akárcsak a britek, akik az általuk küldött páncéltörő rakéták használatának berántására vannak csak jelen, és nem állandó jelleggel, ahogy az amerikai katonák sem.

Gondolom/gondoltam a NATO tagországokon belül átcsoportosított katonákról szóló hírek keverhettek meg, bár azok se tízezres nagyságrendűek, hanem pár 1-2 ezer.

2022. febr. 13. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
*betanítására..... hülye auto corret
2022. febr. 13. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

" az amerikai nemzeti gárdára,bár pont most vonják ki őket."

A nemzeti gárdát nem vezényelhetik ki külföldre semmilyen esetben sem. Tiltja az alkotmány, ők csak belföldön tevékenykednek

2022. febr. 13. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
A küldő ország. Ukrajnába nem küld senki csapatokat, csak a környező országokban növelték az ott lévő kontingens arányát. Olyannyira nem küldenek csapatokat az ukránokhoz Bieden, de még számos NATO tagállam is nyilvánosan felszólította az állampolgárait tiplizzenek, mert semmiféle mentőakciót NEM fognak értük beküldeni ha ottragadnak.
2022. febr. 13. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!