Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona szeretnék lenni, de...

Katona szeretnék lenni, de viszont oltatlan vagyok és az is maradok, így is mehetek katonának?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérek.

Nem vagyok kíváncsi a kötözködő oltottakra, köszönöm!

2022. febr. 7. 16:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Na, és az milyen értelmi szinten van, aki nem tudja felfogni, hogy lezártam a témát?? Veled egyetemben a többi válaszolóra is ez érvényes. Én elhiszem, hogy ezen élvezkedtek, de találjatok más elfoglaltságot, hálás köszönet! 😄😄

2022. febr. 7. 17:41
 12/23 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy van egy alakulat, ahova mehetsz oltás nélkül is:

lehetsz még anyámasszony katonája :D :D

2022. febr. 7. 17:49
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Te akarsz fegyvert a kezedbe ? A Googlet nem tudod használni. Ha ezt beírod rögtön kirak vagy 10-15 oldalt ahol ez le van írva
2022. febr. 7. 17:50
 14/23 anonim ***** válasza:
28%

És mivan, amikor az a parancs, hogy "roham az ellenséges tűzzel szemben"?

Akkor majd mondod, hogy, "ja, hát nem, én egészségesen szeretnék élni"?

Vagy hogy tervezed?

2022. febr. 7. 19:09
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

A seregben és más hivatásos szerveknél sem igazán szeretik az "indivindumokat". Ha az a parancs hogy oltás, akkor oltás. Lehet bármilyen világnézeted - amíg a parancsteljesítésbe nem ütközik és NEM az állományon belül terjeszted.

Az egészségügyi felmérést azzal kezdik van-e védettségid. Ha nincs akkor már a szintfelmérőre sem mehetsz be a laktanyába nemhogy a kiképzésre.

2022. febr. 7. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
A pfizer oltás és társai szívizom gyulladást, vérrögöt okozhatnak.
2022. febr. 7. 23:41
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Legalább te még használod az eszed.

2022. febr. 8. 00:04
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

"Előfordulhatnak gyomor- és bélpanaszok, pl. hányinger, hányás, hasmenés, hasi fájdalom, ritkán gyomor-bélrendszeri gyulladás.

Az Aspirin fokozhatja a vérzékenység kockázatát, amely jelentkezhet operációval kapcsolatos vérzékenység, vérömleny, orrvérzés, vizelet-kiválasztó rendszeri vérzés, fogínyvérzés formájában. Ritka-nagyon ritka esetben megfigyeltek súlyos vérzést, gyomor-bélrendszeri vérzést, fekélyt, átfúródást, koponyaűri vérzést. A gyomor-bélrendszeri vérzés tünetei lehetnek a vérhányás és a szurokszéklet. Koponyaűri vérzést különösen olyan betegeknél figyeltek meg, akik kezeletlen magas vérnyomásban szenvednek, illetve egyszerre alkalmazott véralvadásgátlót szednek. A hosszútávon fennálló vérzés vérszegénységet okozhat.

Kialakulhatnak túlérzékenységi reakciók, pl. asztmás roham, bőrkiütések, csalánkiütés, ödéma, viszketés, orrdugulás, orrfolyás, szívvel és légzőrendszerrel kapcsolatos rendellenességek, valamint nagyon súlyos esetben az egész szervezetre kiterjedő túlérzékenységi reakció (anafilaxiás sokk).

Nagyon ritkán előfordulhat átmeneti májkárosodás.

Jelentettek még szédülést és fülcsengést, amelyek a túladagolás tünetei is lehetnek.

Jelentettek hemolízist (a vörösvérsejtek szétesését) és hemolitikus vérszegénységet súlyos glükóz-6-foszfát-dehidrogenáz (G6PD) enzimhiányban szenvedő betegeknél.

Jelentettek vesekárosodást és akut veseelégtelenséget "

Ez meg az Aspirin kockázatai

2022. febr. 8. 07:11
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
De az a legjobb hogy ó lezárta a kérdést és még mindig ír
2022. febr. 9. 15:27
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha esetleg kitörne, valami nagyobb háború és kène minél több ember a frontra akkor mindenféle kérdés nélkül jó leszel kérdező, nem fogják ezt annyira oltáshoz kötni. Csatlakozni kell ha akarsz, ha nem (én mondjuk dezertálok és elhagyom az országot). Bár mondjuk a honvédség egy vicc kategória van pár tucat tankunk, nehany darab repülő, pár tiz ezer honvéd… Fu de jó.. vagy inkább. Majd Dzon mekléne és a többi válaszoló mehet le lövetni magát. 😏😀
2022. febr. 13. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!