Mit gondolsz, az oroszok valóban megfogják támadni Ukrajnát? Ha igen, vajon egész európában háború lesz?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 03:00
1/19 A kérdező kommentje:
Kicsit tartok ettől, ezért tettem fel a kérdést...ti mit gondoltok?
2022. febr. 3. 03:02
3/19 anonim válasza:
Nem biztos hogy egész Európában, szerintem Portugália és Svájc ki fog belőle maradni.
4/19 anonim válasza:
Oroszok nem fognak tamadni ... egyszeruen atmennek :)
7/19 anonim válasza:
Háború csak két erős fél között lehet pl. USA vs Kína. USA vs Russia.
Ezt én villámnak nevezném. Mike Tyson legtöbb meccse sem háború volt, hanem kva nagy k.o. az első menetben.
9/19 anonim válasza:
7# Elmúlt néhány évtized "nem kedveli ezt"
Proxyháborúról hallottál?
Manapság igen kedvelt hadviselés.
10/19 anonim válasza:
#9 ezt nem tudtam. Bocsánat.
"Egyes középkori államok, mint például a Bizánci Birodalom , a proxy-hadviselést külpolitikai eszközként használták azáltal, hogy szándékosan intrikákat ápoltak ellenséges riválisok között, majd támogatták őket, amikor háborúba indultak egymással."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!