Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Reális esély a sorozás Magyaro...

Reális esély a sorozás Magyarországon egy ukrán-orosz háború esetén?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy tűnik hogy a NATO aminek mi a tagjai vagyunk kész beszállni a dologba ukrán oldalon.
2022. jan. 29. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Amúgy még a legvéresszájúbb USA is egyértelművé tette, hogy nem fog katonailag beavatkozni.
2022. jan. 29. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
A sorozás nem. A sorosozás igen.
2022. jan. 29. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nekünk nem kellenne tömegesen mozgósítani, mivel gondolom Lengyelországból indulnának meg a síkságnak, nem pedig innen a Kárpátokbak.
2022. jan. 29. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy fog közvetlen beszállni a NATO. Ha lesz is komolyabb háború, bár szerintem nem lesz, akkor is max az a játék megy majd, mint az összes többi proxyháború során ment az elmúlt 70 évben.

Fegyverekkel támogatják majd az Ukránokat, esetleg "kiképzőket, tanácsadókat" is küldenek, de nem több. Kiképző és tanácsadó alatt érts bármilyen nem nagy létszámú, jólfelszerelt katonai alakulatot, akiket hivatalosan nem harci célból küldenek.

2022. jan. 29. 19:17
 5/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Hol olvastál ilyet hogy beszállna a Nato?
2022. jan. 29. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fejezzétek már be a hülyeséget. Senki sem mondta, hogy a NATO beavatkozna.
2022. jan. 29. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg nagyon úgy tűnik hogy a NATO-nak esze ágába sincs "beszállni" és kirobbantani a III. Vh-t, ezt már többször is megerősítették (Bieden is). Nem katonai akcióval, hanem szankciókkal fenyegetőznek.
2022. jan. 29. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Az Orbán kormány azon fondorlatoskodik hogy az ország NATO nélkül önállóan felvegye a harcot. Ehhez kell a haderőfejlesztés, minél több család hogy szüljön és igen eljön az idő hogy minden fiatal fiút besoroztat mert másképp nem tudja mestertervét véghezvinni. A jelenlegi helyzetben mivel én voltam katona húsz évvel ezelőtt tudom hogy kaphatok behívót és minden fiatal akik menni fognak gyorsított kiképzésre és csatasorba lesz állítva mivel elutasította aki segítsen.
2022. febr. 13. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!