Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Aki francia légióban járt,avva...

Aki francia légióban járt,avval tényleg nem érdemes verekedni?

Figyelt kérdés

Nos,mivel sokat hallotam,hogy aki már szolgált az francia légióban,avval nem érdemes packázni..

És mivel sose voltam se rendőrségnél,se katonasságnál hogy tudjam ezt,és kérdés az,hogy miért félnek az francia légiósoktól legtöbben?

#rendőrség,katonasság,fegyver,verekedés,harc
2021. dec. 6. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 az "erejét"? Nem erőművészeket képeznek, hanem fegyelmezett, magas tűrőképességgel rendelkező embereket, akik nem ijednek meg egy kis puskaropogástól hanem higgad fejjel, hidegvérrel tudnak cselekedni éles szituációkban is.
2021. dec. 6. 13:20
 12/15 A kérdező kommentje:

11

Jó van,akkor kifejtem az modnani valómat,nem csak lerövidittem :D

2021. dec. 6. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé félre érti mindenki a harcművészet szerepét a való világban. Az ilyeneket hogy fellessz készülve reflexből stb el kell felejteni. Senki sem járkál úgy az utcákon hogy felvan készülve bármi féle támadásra. A harcművészet/kiképzés ilyen civil szituációban annyiban segít hogy ahogy beszopod az ütést ne kapj sokkot és tudj reagálni a szituációra.
2021. dec. 6. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a közelharci kiképzésük a fő tudásuk. Egy jó ketrecharcos veszélyesebb. Leginkább azért, mert neki rengeteg tapasztalata van, ugyanis ez a fő elfoglaltsága, minden második nap verekszik, sparringol, míg az idegenlégiós megtanulja a teknikákat, néha sparringol a többiekkel, de amúgy az ideje nagy részét mással tölti.

Nincsenek titkos halálos technikák. Ahhoz nem kell idegenlégiósnak lenni, hogy valaki megtanulja, hogy az ember gégéje könnyen eltörik, vagy hogy ha szembe bököd, nem lát. Ezt a ketrecharcos is tudja valószínűleg. Fegyvert pedig ugyanúgy használhat ő is. De nála van a tapasztalat előnye és a tudása is sokrétűbb, ha fegyvertelen bunyóról van szó. Az idegenlégiósok nem azt tanulják, hogyan szedjenek le harcművészeket, hanem hogy hogyan szedjenek le átlag besorozott katonákat, akiknek a kezébe nyomtak egy karabélyt meg egy kést.

Az meg a másik, hogy legyen a másik akármilyen jó katona, vagy bunyós, harcművész, ha 30 kilóval nehezebb vagy nála és félig tudod, hogy mi fán terem a bunyó, akkor hátrányban lesz. Nem véletlen a súlycsoportok létezése.

2021. dec. 6. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Senkivel sem érdemes verekedni. Nem feltétlenül ismered a múltját.

Saját példa:

Régebben sportoltam. Pár évvel később valaki sarokba szorított (szó szerint). Eltörtem a karját. Ha edzésben lettem volna, akkor sérülés nélkül ússza meg. (A feszült helyzetben túlzásba vittem a használt technikát)

Egy elméleti:

Valakit megütsz és csontritkulása/aneurizmája van. Megölöd úgy, hogy "csak verekedni akartam egyet"

2021. dec. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!