Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A fegyver vizsgához mi kell?

A fegyver vizsgához mi kell?

Figyelt kérdés
Lőfegyver vizsgát szeretnék letenni maroklőfegyverhez. :) ennek mi a feltétele? :) Amúgy önvédelemre kéne.
2010. szept. 4. 23:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
18 leszek 3 nap múlva. :)
2010. szept. 8. 22:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát, valószínű, hogy egy friss 18 évesnek kiadnak éles lőfegyvert.
2010. szept. 8. 23:00
 13/17 Kokas Lajos ***** válasza:
Bár nem illik visszakérdezni, mégsem bírom ki. Mitől félsz, így 18 évesen, amitől csak fegyverrel védheted meg magad???????
2010. szept. 8. 23:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Hááát...Nem is tudom... :) Na jó elárulóm. Büdös cigányoktól...Volt velük elég tapasztalatom a szomszéd városba... :S
2010. szept. 8. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát kedves kérdező én megértelek,én is erősen cigány fertőzött településen élek!

Normális országokban a rendőrség feladata lenne a polgárok megvédése az olyan elemektől mint a cigány bűnözők!

Ha viszont ez nem történik meg akkor az állampolgár kezdi el a saját védelmét amelyre az egyik legjobb megoldás az éles lőfegyver!

Bár szerintem a Magyar emberek túlnyomó többsége még társadalmilag nem érett arra hogy éles lőfegyvert birtokoljon!

Azért ez már Amerikában (USA) elég jól bevált, ott az állampolgárnak joga van megvédeni magát,a családját, és a tulajdonát! Az állam (rendőrség) ott már rádöbbent hogy bizonyos területeken nem képes megvédeni állampolgárait ezért lehetőséget biztosít számukra hogy lőfegyver birtoklásával maguk védelmezzék tulajdonukat!

Természetesen ahol lőfegyver van ott előfordulnak tragédiák, balesetek de ez elfogadható áldozat a nagyobb jó érdekében!!

2010. szept. 9. 21:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Az amcsiknál erről azért tudtam,hogy lehet ott fegxyót tartani. :) És igen sajnos balesetek mindig történnek...
2010. szept. 9. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Ugyanha kell hozzá egy fegyver+ egy vizsga:D
2010. szept. 22. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!