Lengyel-fehérorosz harc elképzelhető?
Figyelt kérdés
Nagy a feszültség a határon, és utálják egymást.2021. nov. 15. 20:04
21/24 anonim válasza:
18# aha és szerinted mennyi ezek között aki csak menekül és nem egy elszabadult billáden növendék? Vagy a szegény afrikaiak vagy azok akiket mi nem engedünk be hmm? Ne legyél már naív a nem fehér bőrszín nem jogosít fel semmire nem is értem miért kell a nem fehér embernek többletjog mikor ő is csak egy ember és csak azért nem fogom sajnálni mert sötétebb a bőre
22/24 A kérdező kommentje:
Ilyeneket nem írtam, miért teszel úgy, mintha mégis így tettem volna?
Amúgy a kérdésemben nem a migrik a lényeg, hanem, hogy a lengyel meg a belorusz között éles konfliktus van.
2021. nov. 16. 19:24
23/24 anonim válasza:
Oké akkor ha ennyire belekötsz a vąlaszomba akkor tessék
Lengyelország NATO tag beloruszia nem ez azzal jár hogy nyílt fegyveres konfliktus nem fog megtörténni mert ha megtąmadja a lengyeleket akkor a NATO-t tąmadja ami. Aztán ott van az az egész nagy tényező hogy a lengyel haderő sokkal fejlettebb és nagyobb mint a belorusz és valszeg Oroszország nem fog beavatkozni mert szerintem nem annyira hülye hogy belemenjen egy NATO orsząg hąborújąba amit nem ő kezdett.
24/24 anonim válasza:
Remélem igen, mert ez vethet véget Lukasenka önkényuralmi rendszerének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!