Öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki a (2) bekezdés a)-c) pontjában meghatározott módon külföldre szökik, illetve aki a szökést háború idején vagy megelőző védelmi helyzetben követi el.[3]
2021. nov. 13. 22:58
12/40 anonim válasza:
Mai világban már nem menne ez a dolog, én pl semmi pénzért nem fognék fegyvert senkire és pont, inkább költöznék szépen nyugatra, aztán háborúzzon aki akar.
2021. nov. 14. 00:33
13/40 anonim válasza:
#12 ha akkora a gebasz akkor a határokat fogják legelőször lezárni. Mindkét oldalról kölcsönösen. Ugyebár NATO tagállam vagyunk ha háború lesz NATO taggként fogjuk tenni. Ergo a "nyugatnak" (mint szövetségeseink) sem érdeke hogy meglógjanak a hadra foghatóak. Náluk is menne a sorozás, a magyar katonaszökevényeket meg visszazsuppolnák ide.
2021. nov. 14. 04:23
14/40 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy nyugaton már mindenkinek midnenhez is van joga, hát köszönöm szépen én meg jogosnak érzem hogy nem fogok háborúzni, mert elveimmel ellenkezik.
2021. nov. 14. 04:35
15/40 anonim válasza:
A kérdező által vázolt helyzetben senkit nem érdekelnek az elveid. Agyonlőnek, vagy mész harcolni. Ez a két lehetőséged van.
2021. nov. 14. 09:33
16/40 anonim válasza:
Ahhoz az is kéne hogy tudják hol vagyok, erről ennyit kb.
2021. nov. 14. 09:40
17/40 anonim válasza:
V I L Á G H Á B O R Ú !! Itt sokaknak fingjuk sincs mit jelenthet ez. Nincs hova bújni, mindenhol megtalál, még egy lakatlan szigeten is katasztrofális következményei lesznek a túlélést illetően. Nyugaton is világháború lesz, és Svájc sem ússza meg. Egyedül Svájcban van minden állampolgárnak atombiztos óvóhely, de ott is korlátozott ellátmánnyal. Mit gondolsz, ha kisunnyogsz Svájcba, ami egy háborús helyzetben korántsem biztos hogy sikerül, mert a legtöbb ország már jóval előtte le fogja zárni a határt, majd egy gyüttment keletit fognak hónapokig etetni a sajátjaik helyett? Ott személyre szabottan meg van ki hova, mivel mennyen ha gáz van, és nem valószínű hogy beengednek ha nem vagy a listán. Ha meg minden előzmény nélkül törne ki egy nukleáris apokalipszis, akkor sok szerencsét Európa rádióaktív üszkös romjain való átkeléshez. Mire eljutnál Linzig addigra összeszednéd annyi dózist, hogy éjszaka nem kell zseblámpa, úgy világítanál. Ha meg itthon is kihúzod magad a teendőkből, akkor hamar éhen fogsz halni, mert katasztrófahelyzetben senki sem fogja eltartani a haszontalan heréket. Ha meg még ugrálsz is, az első statáriális rögtönítélő bíróság fellógat. A golyót sem érdemelnéd meg, csak a sokszor használható kötelet.
2021. nov. 14. 11:16
18/40 anonim válasza:
14# háborúba pont mindenki le fogja sz@rni az elveid.
De tételezzük fel véletlenül meglövik egy családtagod és nincs ott magyar katona majd nem fogsz azonnal neki menni annak aki meglőtte és agyon verni a saját fegyverének a tusával?
2021. nov. 14. 16:20
19/40 anonim válasza:
Lezárt határokon, ellenőrzés alatt álló közúti, vasúti, légi közlekedés mellett igen nehéz lesz kijutnod az országból, kisbarátom :))) Ezután annyi lehetőséged lesz, hogy valami idegen helyen (mármint az országon belül) élj hajléktalanként.
2021. nov. 14. 16:24
20/40 anonim válasza:
Eléggé ártalmatlan és békés személy vagyok de a jelenlegi kormányért biztos hogy nem fognék fegyvert. A kisujjamat sem vagyok mozdítani a jelenlegi rendszerért.
Ha netán mindenáron fegyvert adnának a kezembe/kényszerítenének és elmenni sem lehetne akkor habozás nélkül megölném vele Orbán Viktort vagy bárkit akinek a Fidesz-hez köze van. Ha kell alattomosan hogy senki se tudja meg de akár nyilvánosan is nem törődve a következményekkel. Vagy szervezkednék másokkal hogy hogyan lehetne belűről tönkretenni az rendszert részben vagy akár egészben.
Semmilyen utasítást nem vagyok hajlandó elfogadni ha OV a "vezér".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!