Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Közös megegyezéssel leszerelte...

Közös megegyezéssel leszereltem a Honvédségtől,vissza mennék,hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg ennyire hülye vagy? Elsőre hogy jutottál be? Hozott a postás egy behívóparancsot?
2021. szept. 30. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a legegyszerűbb ha ott kérdezed meg ahová mennél.

Nem hiszem hogy nehéz lenne, hiszen most van bőven lehetőség, keresnek embereket és ha már te voltál is a Honvédségnél, akkor előnyből is indulsz.

A kérdés hogy mi volt az oka a leszerelésednek. Ha valami vita vagy hogy valamiben nem feleltél meg az gond lehet. Ha viszont csak szerettél volna máshol dolgozni vagy családi okokból, mint nekem egy rokonom, akkor nem lesz gond. Pár éve egy diáktársam (felnőttképzés egyetemen) volt így, hogy leszerelt mert mégis polgári pályán akart elindulni tovább és ezért is járt arra a szakra levelezőre a civil munkája mellett. Aztán elindult a honvédségi fejlesztés és újra vonzó lett számára a katonai pálya. Azt hiszem 2 év után ment vissza minden gond nélkül.

2021. szept. 30. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elbattyogsz a legközelebbi toborzó irodára vagy levadászod az internetről a megfelelő elérhetőséget és nem hiszem, hogy különösebb probléma adódna. Számolj azzal, hogy a lojalitásodat megjegyezték - és éppen ezért borítékolható, hogy a folytatás nem feltétlenül az elképzeléseid mentén fog megvalósulni. Az pedig alap, hogy fizikailag felkészült állapotban kopogtatsz az iroda ajtaján. Annak viszont örülni fognak, hogy nem kell már külön kiképezni az alap dolgokra, - mert járatos vagy már bennük, - persze abból nem lehet baj, ha sort kerítesz egy "felelevenítésre". Komoly adu, hogy van előképzettséged, - élj vele!
2021. szept. 30. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják attól is függ miért szereltél le. Ha valami egyéni élethelyzet miatt és a parancsnokoddal jó volt a viszonyod és keresnek arra a feladatkörre embert akkor könnyen visszavesznek. Ha viszont mert balhé volt és inkább hadbíróság helyett így rugadltak ki akkor nyilvánvalóan nem vesznek vissza.
2021. szept. 30. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!