NKE-s tanulók, lekéstem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem nagyon egyszerű, 21 éves leszek mire leérettségizek, iskolaváltás és egyéb ilyen jellegű dolgok miatt (Nem buktam). Ezután szeretnék az NKE Állami Légiközlekedés szakra menni, ezután nyilván ha az akkori egészségügyi állapotom engedi, szeretnék jelentkezni az NFTC-re de mikor elvégzek a szakot, 25 éves leszek már pár hónapja. Nem lehet valahogy jelentkezni az egyetem utolsó szemesztere alatt az NFTC-re, vagy már ezt így sehogy sem lehet megoldani? Gondolkoztam hogy a BSc-t elvégzem egy "rosszabb" felsőoktatási intézménybe, 1 évvel rövidebb szakon, és akkor tudok jelentkezni? Melyik az értelmesebb döntés?2021. szept. 17. 10:02
1/1 anonim válasza:
Ezt a HHK tanulmányi osztályával beszéld meg. Az a biztos, amit ők mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!