Hova repül V-alakban 5 helikopter? Mit csinálnak ezek?
Figyelt kérdés
Cegléden láttam jó pár perce. Annyira érdekelne!
Az irányuk talán (?!?) Szolnok-Budapest volt, arra tippelnék, hogy Szolnokról indulhattak, de csak tippelek. Inkább érdeklődöm, aki tudja, írja már meg!
2021. szept. 16. 08:13
1/4 anonim válasza:
Én csak ezt találtam, gondolom a gyakorlat része ez is, bár itt nem írtak helikoptereket.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es, ott tényleg nincs helikopterinfó, bár jó tudni, hogy a grippenek merre lelhetők fel! :))
Ezekről a helikopterekről sose találok infót! :( Max a légimentőkről, ha utólag megjelenik egy baleseti hír...
2021. szept. 16. 09:17
3/4 anonim válasza:
Sok katonai művelet nem nyilvános. Még az olyan egyszerűek sem ahol A pontból B-re vannak vezényelve
4/4 A kérdező kommentje:
Kora este repültek vissza irányba. Ismerősöm szerint nem elöször a héten. Jó lenne tudni mik ezek....
2021. szept. 17. 12:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!