Melyik országban született Hitler?
Figyelt kérdés
Hitler elvileg Ausztriában született,ezért azt mondják hogy osztrák.
Mások szerint bajor származású,mert ahol született az régen bajorország része volt.
Mások szerint német,mert a német szövetség részét képző területén született.
Vannak akik szerint magyar,mert az osztrák-magyar monarchia területén született.
Most akkor melyik?
2021. szept. 2. 02:43
2/21 anonim válasza:
Salzburgba (nagyon szép hely) én úgy tudom és igen osztrák volt. Aztán a németek fejese lett valahogy.
3/21 anonim válasza:
Afrikában született.
Egy bennszülött törzs nevelte fel, de annyira rossz nevelést kapott, hogy úgy döntött, fajgyűlölő lesz.
4/21 anonim válasza:
Hitler bajor volt akik Ausztriában éltek és az Osztrák-Magyar Monarchiában született. Semmilyen osztrák identitása nem volt, megszegett egy csomó törvényt csakhogy a bajor hadseregbe sorozzák be ne az osztrákba.
5/21 anonim válasza:
Hitler osztrák volt, Ausztriában született, s az a rész ma is Ausztriához tartozik. Ezt a "magyar" hülyeséget eddig nem is hallottam.
6/21 anonim válasza:
Braunau am Inn-ben született, ami jelenleg a bajor-osztrák határ osztrák oldalán található. Akkoriban az Osztrák-Magyar monarchia része volt.
8/21 anonim válasza:
Hát igen, mindenki magáénak akarja Hitlert. Általában ha valaki ennyiféle nemzetséghez tartozhatna gyakran kiderül, hogy zs.
9/21 anonim válasza:
A ballibek nem értik a nemzet fogalmát, de az osztrákok németek, csak azoknak az egyik fajtája, ahogy a bajorok vagy szászok. Ausztria német ország. Ezért tiltják az Anschlusst a mai napig a kedves demokraták, hogy ne legyen még erősebb a német nép.
10/21 anonim válasza:
9: én pont máshogy mondanám, ha ismered a történelmet tudod miért: nincs olyan, hogy német nemzet, de vannak bajorok, szászok, svábok, poroszok, frankok stb.
Ez kb. olyan, hogy a cseh és a szlovák is külön nemzet vagy a szerb és a horvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!