Egy harci helikopter, vagy egy vadászgép, miért akkora szenzáció, hogy áhitattal nézik az emberek?...
Hol vannak ilyen hülye emberek?
Plusz még zajosak is,kerozint pöfékelnek stb.
Van akit ez érdekel, van akit meg a foci, megint mást a ruhadivat... Tudod te hány ember halt meg a katari VB építkezésein? Vagy, hogy hányan halnak meg a divatipar környezetszennyezése miatt? Látod, mindenbe bele lehet kötni, de minek?
Engem speciel mérnökként valamennyire érdekelnek ezen gépek, bár nem vagyok egy hobbi náci, és nem csak a harci gépekre irányul az érdeklődésem, hanem polgári repülőgépek, autók, kamionok, hajók, komolyabb munkagépek stb is ugyan úgy fel tudják kelteni a figyelmemet.
Ez olyan kérdés mint amire én is kíváncsi vagyok hogy fizetésből élő emberek 90%-a miért érdeklődik Lamborghini, és társai iránt, minek nézegetik őket videón, hogy azzal is növeljék a feltöltő nézettségét, neki persze jó mert mutogatja a sajátját, és még haszna is származik belőle.
Én amit meg is tudtam valósítani gyerekkori ábrándozás után, az a motorozás. 160 lóerő két keréken, képzelheted :D Ha pedig kinövöm, akkor egy mostani nagy tesóra cserélném ami 201 lóerő.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd mi a jó egy tűzijátékban, merthogy az is zajos, félnek tőle a kutyák. Avagy mi a jó az alkoholban, merthogy családok mennek tönkre tőle, meg rosszul leszel ha túl sokat iszol stb.
Hogy a haditechnika szerelmesei mit szeretnek benne leírták fent. Neked nem tetszik, akkor nem kell nézned (alkoholt sem kell innod, Forma-1-re sem kell menned, tűzijátékot sem kell nézned stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!