Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok a birtokomba került 200 darab második világháborús fotó 15 német roham sisak 4 horogkeresztes karszalag

Az előzmény az hogy megvettünk egy házat ahol egy 80 éves úr lakott néztük a házat a pincében egy fiókban megtaláltuk a karszalagokat a sisakokat pedig a szekrény mögött a képek pedig annak a szekrénynek a tetején voltak 1 ládába az lenne a kérdésem hogy ezeket (az öreg se tudott ezekről) mennyiért lehetne eladni esteleg egy múzeumnak a képek egy része a Don-nál készült a többi meg a balatoni csata idejéből van szóval mennyit érhetnek ezek?

2021. aug. 13. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek rendkívül sokat érnek,az utóbbi tétel több százezres nagyságrendű,abból kiindulva hogy eredeti.a sisakok is megérnek úgy 50 ezret ha jó állapotúak,a fényképeket passzolnám.
2021. aug. 13. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hmmm nem hittem hogy ennyit érnek én ilyen 20 ezret tippeltem volna pl a karszalagoknak a sisakoknak meg 35 ezret de így igen jó akkor köszönöm a segítséget
2021. aug. 13. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézz szét a különféle relikviagyűjtő oldalakon (ha tudsz angolul v. németül az jobb - az sem mindegy hogy milyen sisakok, magyar v. német). A fotókon meg attól függ mi van, mit ábrázol, avagy ki csinálta, érhet pár ezret is de több százezret is.
2021. aug. 13. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:

A fotókon pl azok amik a keleti fronton készültek a különböző állások vannak ahol vagy árkot ásnak vagy aknát telepítenek vagy egy harc közben

A pestinél pedig pest bombázásáról az utcai harcokról van kép a balatonon a szovjet oldalról vannak képek.

A sisakokból 2 magyar a többi német

2021. aug. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!