Mi történne ha eladnák?

Ha elégedetlen vagy akkor jövő tavasszal teszel ellene annyival, hogy elmész szavazni.
A többi nem rajtad múlik.

Akkor eladnák.
Egyébként gondolom ez ilyen baloldalazós kérdés akart lenni, de az azért megvan, hogy 2010-től bő 6-8 éven át a Trump adminisztrációig még a válság alatti MSZP-s kormányokhoz képest is kevesebbet költött a honvédségre a Fidesz.
Nem vonom kétségbe az MSZP-s kormányok felelősségét, de a Fidesz legalább annyira volt felelős a honvédség leépítésben, mint a baloldali kormányok.

5# nem is tudom pl a leopardokat mint ahogy ezt a T-72-eesek nagyrészével tették vagy a lynx-eket esteleg a mostse erős légierőt pl ha nem is az új helikoptereket akkor a gripenenek.
Amúgy meg az MH 2. Különleges Rendeltetésű Ezredében ami ugye a néhai KMZ és a vegyesek összevonásából jött létre én a KMZ-be voltam és technikalilag vagyok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!