Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi történne ha eladnák?

Mi történne ha eladnák?

Figyelt kérdés
Szóval én egyik párthoz se vagyok hű hidegen hagy a politika de mivel honvédségnél vagyok lassan 10 éve ezért így átéltem azt az időszakot amikor a honvédség romokban ált aztán mostanra feltornáztuk magunkat csak kicsit rossz belegondolni hogy megint eladnak szinte minden fejlesztést valami random közelkeleti országnak és megint oda jutunk mint akkor
2021. júl. 27. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha elégedetlen vagy akkor jövő tavasszal teszel ellene annyival, hogy elmész szavazni.

A többi nem rajtad múlik.

2021. júl. 27. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Akkor eladnák.

Egyébként gondolom ez ilyen baloldalazós kérdés akart lenni, de az azért megvan, hogy 2010-től bő 6-8 éven át a Trump adminisztrációig még a válság alatti MSZP-s kormányokhoz képest is kevesebbet költött a honvédségre a Fidesz.

Nem vonom kétségbe az MSZP-s kormányok felelősségét, de a Fidesz legalább annyira volt felelős a honvédség leépítésben, mint a baloldali kormányok.

2021. júl. 27. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Ha félsz, hogy a Fidesz alatti kedvező trendek megtörnének, akkor a Fideszre kell szavaznod, nincs más megoldás.
2021. júl. 27. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Az ellenzék biztosan pénzé tenne mindent. A NATO szerintük minden ellen is megvéd és ugye kell a migránsokat etetni is majd
2021. júl. 27. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Mit adnak el, milyen fejlesztést?Hol szolgálsz?
2021. júl. 27. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Tehát megy ott is a kereskedés, az üzlet, mert e nélkül leállna az élet.
2021. júl. 28. 03:35
 7/7 A kérdező kommentje:

5# nem is tudom pl a leopardokat mint ahogy ezt a T-72-eesek nagyrészével tették vagy a lynx-eket esteleg a mostse erős légierőt pl ha nem is az új helikoptereket akkor a gripenenek.

Amúgy meg az MH 2. Különleges Rendeltetésű Ezredében ami ugye a néhai KMZ és a vegyesek összevonásából jött létre én a KMZ-be voltam és technikalilag vagyok is

2021. júl. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!