Katonának akarok menni, ti melyik verziót tennétek ?
Figyelt kérdés
1. Rögtön szeptemberben honvédség.
2. Egy éven át dolgoznék pl Őrként vagy vagy valami hasonló lazább munkát és letenném a jogsit, vennék autót, letennék egy nyelvizsgát illetve fejleszteném magamat pl fizikailag, érettebb is lennék stb.
2021. júl. 19. 08:41
11/13 A kérdező kommentje:
Értem csak azért dolgoznék egy évet mert éretlen vagyok, meg jó lenne úgy oda menni hogy felkészült vagyok meg van kocsim és nem kell buszozgatni.
2021. júl. 20. 07:13
12/13 anonim válasza:
Jogsit megszerezni jó ötlet előtte addig is fizikailag fel tudod húzni magad, ez alatt nem a súlyzózást értem, az átlag fizikum elég inkább az álló képességedet húzd fel az az alapkiképzésen kifizetődik
13/13 anonim válasza:
#2 "az egyenruhás szakmák - az élet legalja." Kivéve a tűzoltóságot. Ne feledd, ők is egyenruhások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!