Mikor lehet leszerelni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Soha
Mikor a mennyezet repedezett
Ha lejár a különleges jogrend (tehát soha)
Ha kormányváltás lesz (tehát soha)
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
Már lejárt a különleges jogrend, de ez ne zavarjon, libsi troll.
3/8 A kérdező kommentje:
November óta folyamatosan hosszabbítgatják és jelenleg is szeptember 15-ig tart. Ezért most nem jár krumpli.
2021. júl. 14. 11:07
4/8 anonim válasza:
Elírtam, libsi troll, a különleges jogrendet valóban meghosszabbította a kormány, de rosszul írtam, mert a _vészhelyzet_ idején nem engedtek felmondani a katonáknak (ahogy pl. az egészségügyi dolgozóknak sem) . Annak azonban ténylegesen vége, keress rá nyugodtan az interneten. Nekem nincs szükségem krumplira, nem minimálbérért robotolok közkatonaként, hanem tanultam és megteremtettem a saját egzisztenciámat ebben a fene nagy diktatúrában is. Egyébként a krumpliosztást Gyurcsány apád kezdte el, de ez mellékes. Több privát üzenetet nem kérek tőled.
5/8 anonim válasza:
Hülyeség a kérdésed, simán le lehet szerelni, nálunk a múlt héten pl három ember leszerelt.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazad van ♥️
2021. júl. 14. 12:34
8/8 A kérdező kommentje:
Nem én pontozok, ennyire vagy népszerű. De én elfogadlak. ♥️
2021. júl. 14. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!