Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A magyar honvédségnél is úgy...

A magyar honvédségnél is úgy van, ha például külföldi misszióból hazajövök, akkor kapom a pénzt havonta?

Figyelt kérdés
Vagy megköszönik a szolgálatot, aztán vagy maradok, vagy mehetek, amerre akarok?

2021. júl. 13. 16:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ezt a kiképzési időre értette, de ez akkor is elhangzott. Én ezt sehol, semmilyen helyzetben nem hangoztatnám, mert alap. Azt sem emelik ki, hogy amúgy van vécézési lehetőség is. Az is alap. De az illetmény is nevetséges. Cnc-programozóként több mint 400. 000-ret keresek egy kisebb cégnél. A 400 mindig megvan. De a sima cnc-esztergályos is jól keres.

2021. júl. 13. 17:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja, és az 1 műszak, 8 óra. Utána szabad vagyok.
2021. júl. 13. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt is 8 órát dolgozol... a fizetés az olyan amilyen, de állami cég. :D azt sehol nem fizetik túl.
2021. júl. 13. 17:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Majd ezt mondom a postán is, mikor a csekkeket kell befizetni.

2021. júl. 13. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:
A postasok sem keresnek valami jol, kisfiam.
2021. júl. 14. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az USA-ban - meg szerintem a világ minden országában - is többet keresnek a programozók, profi CNC-sek, vagy éppen orvosok a katonáknál, mi ebben a meglepő? A rendőrségen, vagy éppen az ápolók, tanárok napi egy étkezést sem kapnak térítés nélkül mégis végzik a HIVATÁSUKAT. Feladatellátás során viszont kapsz bőséges étkezést, mert közben ugyebár nem szaladgálsz a büfébe.

Ettől mondjuk az alapilletményt emelhetnék :)

2021. júl. 14. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!