Mik ezek a részek az AK-47 gépkarabélyon? kép linkek lenn
Tehát első képen az a kulcstartó, másodikon a legalsó vékony pálca meg a fenti cső azzal a 4 kis lyukkal, harmadikon az a nyomógomb, negyediken az gondolom célzó, de be lehetett állítani milyen messzire legyen pontos? (mert ott vannak vmi számok), ötödiken pedig az a mozgatható kar
Azért is érdekelne főleg, mert nemrég vettem egy Denix márkájú AK-47 replikát, és tényleg nagyon valósághű, súlya is megvan, és érdekelne a fegyver összes része...
Ha jól megnézed a képet látsz egy végtelen jelet a tűzváltó előtt. alatta pedig egy egyest.
A replika meg gondolom kínai. Ekkora baromságot, hogy középen van az egyes lövés, csak kínai képzel el.
Hát nem tudom.
Az eredeti Ak-n a középállás (sorozat) jelzésére az "avtomat" szó rövidítését használják. Ez az orosz abc használatával úgy néz ki, hogy "AB"
Az egyes lövés (alsó állás) "ogyin" vagyis egy. Orosz ABC szerint O ami megfelel a latin o betűne, míg a D betű az a latin A betűre hajaz. Д
Tehát egyben: "OД"
De mint írtam ki tudja milyen AK-ról koppintott a denix. Az AK-t számos helyen gyártják, illetve az orosz exportváltozatokon is alkalmazhatnak más jelölést.
Ettől föggetlenül: középállás = sorozat
alsó állás = egyes lövés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!