Magyarország miért volt akkora hatalmas hadserege az
1960-as / 1970-es években?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy közel 300 Mig-21 vadászrepülőgéppel, több száz T-55 és T-72 tankkal és több száz üteggel / löveggel rendelkezett a Magyar Néphadsereg.
"Azt is tegyük hozzá, hogy a nyugati technikával szemben egyértelmű lemaradásban voltak ezek a gépek."
Több mint tíz éve járok erre az oldalra. Láttam itt már nagyon sok buta embert okoskodni, de neked sikerült tíz év múltját legyalázni egyetlen hozzászólásban.
2021. jún. 5. 13:35
12/21 anonim válasza:
"Azt is tegyük hozzá, hogy a nyugati technikával szemben egyértelmű lemaradásban voltak ezek a gépek."
Tesókám neked vagy a seggeden van a tojáshaj vagy van baj, rendesen. :D
2021. jún. 5. 13:41
13/21 anonim válasza:
Érvelni is tudsz valamivel te büdös proli, vagy csak sértegetni? :)
2021. jún. 5. 13:41
14/21 anonim válasza:
Hidegháború volt na meg a varsói szerződés
2021. jún. 5. 14:28
15/21 anonim válasza:
Igen, fél évente volt lövészet és kaptál hat lőszert.
Kit védtünk, és kitől?? Vicc.
Pénz tíz százaléka elment a hadseregre, most egy. Még stadiont építeni is értelmesebb dolog.
2021. jún. 5. 15:46
16/21 anonim válasza:
Rettentő értelmes. Ott is kapsz vagy három lőszert. Mi?
2021. jún. 5. 16:21
17/21 anonim válasza:
Tömeghadsereg... ezzel győztek a ruszkik... viszont már az arab izraeli háborúk idején rájöttek hogy ennek a doktrínának vége.
2021. jún. 5. 16:34
18/21 BlackSword válasza:
A nyugat koppintotta a szovjet technikát... na ez aranyos... pont hogy fordítva volt... a B-29-eseknek még a hegesztési hibáit is lemásolták... és később is rendesen kémkedtek...
2021. jún. 5. 19:44
19/21 anonim válasza:
BlackSword:
Látod engem mégis lepontoztak mert nem a szovjet technikát dicsőítettem...
De amikor azt kértem, érveljenek is akkor maradt a csendes lepontozás... :D
2021. jún. 5. 21:21
20/21 BlackSword válasza:
Ennyi... a puszta legifölény elég lett volna a Natonak... és amint az megvan, jön a győzelem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!