Nők lehetnek felderítő katonák?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond akit kérdezek, két NKE-s hallgató azt mondta nők nem szakosodhatnak ebbe az irányba, három másik katona pedig nevetett, hogy már miért ne lehetnének nők felderítők?2021. máj. 28. 23:15
1/9 anonim válasza:
Felderitoknel nagy a tuljelentkezes ... mindenki James Bond akar lenni :) En is felderitonek jelentkeztem, aztan tuzernek vettek fel :D
2/9 anonim válasza:
G.I.Jane is bebizonyitotta, hogy van olyan kemeny mint a csavok.
4/9 anonim válasza:
Természetesen lehetnek. Ilyenről ne is álmodj hogy nem.
5/9 anonim válasza:
Lehetnek. Egyedül a kommandósok közül vannak ab ovo kizárva.
6/9 anonim válasza:
Igen lehetnek, szabály nem zárja ki. Viszont a fizikai követelmények ugyanolyan kemények egy nő számára is - márpedig azt a férfi jelentkezők jelentős része sem ugorja meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem értem akkor, hogy az NKE online Educatio kiállításán miért mondta ezt egy hallgató nekem, de akkor megnyugodtam. :D
2021. máj. 29. 12:12
8/9 anonim válasza:
Persze, felderítheted mi van a gatyájukban a feletteseidnek
9/9 anonim válasza:
Lehetsz ilyen beosztásba a honvédségnél, de a felder tanszék tényleg nem igazan kapkodta fel a lányokat,( mondjuk úgy soha egyet sem eddig) a hhk-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!