Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarország kilövéséhez elég...

Magyarország kilövéséhez elég lenne egy atombomba?

Figyelt kérdés

Ha például kitörne a 3. vh és ránklőnének például az oroszok egy atomot Budapestre, akkor egész Magyarországnak vége lenne?

Nagyjából mennyi egy atombomba hatósugara?

2010. aug. 23. 22:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Magyarországot nem fogják atommal lebombázni, mert nagy élelmiszer termést ad, főleg egy háborús időszakban. Megpróbálják majd hagyományos módon elfoglalni.
2010. aug. 23. 23:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha Budapestre dobnának atomot, azzal lehet, hogy vége lenne az országnak is(mert hát Pestország, ugye). De legalább engem nem érne, mert dél-magyarországi vagyok :)
2010. aug. 24. 00:22
 13/27 anonim ***** válasza:

"hanem az amcsik, vagy az izraeliek."

szerintem is... ha 1x világ vége lesz azt is izrael fogja kiprovokálni amennyire hülyék

2010. aug. 24. 01:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egy Tel-Aviv nagyságú városra elég egy atombomba.
2010. aug. 24. 01:38
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
Miért kell mindig szidni Izráelt?
2010. aug. 24. 11:10
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

Győr - Veszprém-Kecskemét-Szolnok-Paks-Százhalombatta.

Se légvédelem, se radar , se üzemanyag, se energia nem lenne. Ezeket lebombáznák de NEM atombombával hiszen ha atomoznának nem tudnának áthaladni az országon, mellesleg értéktelen területté válna. De van nekünk szépkisgagyi NATO rakéta védelem

2010. aug. 24. 12:33
 17/27 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell ide atombomba, elég ha elzárják a gázt, és halálra fagyunk decemberbe!!
2010. aug. 25. 12:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát ja , a gáz... Mindig attól parázunk h elzárják a gázt, holott hallottam h vhol délkelet Mo.-n , számunkra 100 évre elegendő gáz van a föld alatt , amit a kanadaiak nyernek ki és viszik haza kanadába... sajnos felvásárolták az országot, a hazai készleteket nem tudjuk itthon tartani...
2010. aug. 25. 15:38
 19/27 A kérdező kommentje:
Amúgy + köszi a válaszokat! :-D
2010. aug. 25. 15:39
 20/27 anonim ***** válasza:
A robbanás nem , de a sugárzás(pl:duna) simán megfertőzné az egész országot , mellesleg az ipart is kinyirná a pest-budai robbanás !
2010. aug. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!