Miért nem tartanak manapság katonai felvonulást Magyarországon?
"Én pontosan megértem, hogy az országban egyre több a csicskamentalitású szaralak, akit büszkeséggel tölt el a hadsereg látványa."
Mindenkit büszkességgel tölt el, kivéve a nemzetellenes agyhalott bolsevikokat.
"Mindenkit büszkességgel tölt el, kivéve a nemzetellenes agyhalott bolsevikokat."
Ez azért rossz hivatkozás, mert a bolsevikok minden kisebb-nagyobb ünnepen rendeztek egy parádét.
"Ez azért rossz hivatkozás, mert a bolsevikok minden kisebb-nagyobb ünnepen rendeztek egy parádét."
Az lehet. De már jó ideje megszűnt a bolsevizmus. A jelenlegi Magyar Honvédségnek nincs köze semmilyen ideológiához, pláne nem olyanhoz, amely elnyomja a magyar embereket. A beidézett bolsevik elem egyébként sem a parádézásról beszélt, hanem általánosságban a hadseregről.
"Az lehet. De már jó ideje megszűnt a bolsevizmus."
Azért írtam múltidőben: "rendeztek egy parádét"
Egyébként a lényegen nem változtat: A bolsevikok egyáltalán, nem voltak ellenére a parádénak, tehát a megjegyzés téves.
Ne csak a parádé egyszeri költségeiket vegyétek figyelembe, hanem az előkészületeket is!
Másrészt mindig látványosan csődöt mondott a tüzérség. Leadtak 21 lövést, és egy sem találta el a dísztribünt. Akkor meg minek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!