Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha besoroznának titeket és...

Ha besoroznának titeket és egy bunkó izraeli vagy jenki tetű tiszthelyettest vagy tisztet kapnátok megrepesztenétek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 12:38
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
0%
Persze! Gyalogsági ásóval még rávágnék a gerincükre tízet, és elásnám őket.
2010. aug. 31. 17:00
 22/28 anonim ***** válasza:
49%
Hihetetlen sok fasisztoid jár ide, hogy irtó primitív kérdéseket tegyen fel...
2010. aug. 31. 19:22
 23/28 anonim válasza:
67%

...meg hogy idióta válaszokat írjon. Ha a humor rovatban lenne, még oké lenne :P

Az ilyesfajta kommentelők nem voltak katonák, ugye? Ott aztán le kell szarni, ki milyen nemzetiségű, mert begolyózol, vagy szarrá vernek és megtanulod, hogy ott nem számít.

Én sem vagyok mintapolgár, utálom a cigányokat, de katonaságnál nem számítana. Ha lop, akkor meg nem azért verem szarrá, mert cigány, hanem mert tolvaj. Ennyi.

2010. szept. 1. 12:41
 24/28 anonim ***** válasza:
51%

"Hihetetlen sok fasisztoid jár ide, hogy irtó primitív kérdéseket tegyen fel..."

Hihetetlen sok zsidosztoid jár ide, hogy provokáljon utána meg vinnyogjon hogy támadás érte őket!

2010. szept. 1. 13:51
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

"Ha lop, akkor meg nem azért verem szarrá, mert cigány, hanem mert tolvaj. Ennyi."

Akkor mégis a cigányt veri szarrá, mert 100%-ban azok lopnak, a magyar az megveszi ami kell neki mert minden nap DOLGOZIK, ami a cigány tevékenysége közül drasztikusan hiányzik!

2010. szept. 1. 13:53
 26/28 anonim válasza:
10%

Igeeeeen... A magyar nem looooop. Azt a k**va, Te hol élsz? O.o Jha, tudom, a magyar az "leleményes".

Azt azért belátom, hogy az előítéleteim miatt jobban vigyáznék a cuccaimra egy cigány mellett. Ettől még nem hiszem, hogy a humor rovaton kívül van-e létjogosultsága egy ilyen kérdésnek. De ha engedik, egészségetekre. Én csak a véleményem mondtam el. Az is fura, hogy az országban pár ember szerint aki nem fasiszta, az csak zsidó lehet :D 13 elmúltál már, Kedves Zsidózó Polgártárs?

3-mal ezelőtti voltam (12:41). Béke

2010. szept. 2. 08:30
 27/28 anonim válasza:

Kicsi fogalmazási zavar volt, sorry.

"Attól még nem hiszem,..." => "Attól még nem tudom,..."

2010. szept. 2. 08:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Headshot nekik aztán kész!
2010. nov. 20. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!