Ha besoroznának titeket és egy bunkó izraeli vagy jenki tetű tiszthelyettest vagy tisztet kapnátok megrepesztenétek?
...meg hogy idióta válaszokat írjon. Ha a humor rovatban lenne, még oké lenne :P
Az ilyesfajta kommentelők nem voltak katonák, ugye? Ott aztán le kell szarni, ki milyen nemzetiségű, mert begolyózol, vagy szarrá vernek és megtanulod, hogy ott nem számít.
Én sem vagyok mintapolgár, utálom a cigányokat, de katonaságnál nem számítana. Ha lop, akkor meg nem azért verem szarrá, mert cigány, hanem mert tolvaj. Ennyi.
"Hihetetlen sok fasisztoid jár ide, hogy irtó primitív kérdéseket tegyen fel..."
Hihetetlen sok zsidosztoid jár ide, hogy provokáljon utána meg vinnyogjon hogy támadás érte őket!
"Ha lop, akkor meg nem azért verem szarrá, mert cigány, hanem mert tolvaj. Ennyi."
Akkor mégis a cigányt veri szarrá, mert 100%-ban azok lopnak, a magyar az megveszi ami kell neki mert minden nap DOLGOZIK, ami a cigány tevékenysége közül drasztikusan hiányzik!
Igeeeeen... A magyar nem looooop. Azt a k**va, Te hol élsz? O.o Jha, tudom, a magyar az "leleményes".
Azt azért belátom, hogy az előítéleteim miatt jobban vigyáznék a cuccaimra egy cigány mellett. Ettől még nem hiszem, hogy a humor rovaton kívül van-e létjogosultsága egy ilyen kérdésnek. De ha engedik, egészségetekre. Én csak a véleményem mondtam el. Az is fura, hogy az országban pár ember szerint aki nem fasiszta, az csak zsidó lehet :D 13 elmúltál már, Kedves Zsidózó Polgártárs?
3-mal ezelőtti voltam (12:41). Béke
Kicsi fogalmazási zavar volt, sorry.
"Attól még nem hiszem,..." => "Attól még nem tudom,..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!