Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A koncentrációs táborok...

A koncentrációs táborok vezetői milyen rangfokozatú katonák voltak? elő lettek véve utólag elszámoltatni, vagy csak a feletteseik?

Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A háború végén gőzerővel zajlott a dokumentumok égetése, megsemmisítése amiből beazonosítható lett volna ki melyik táborban teljesített szolgálatot. A táborparancsnok és a magasabb rendfokozatú táborvezetőkről sok helyen maradt fent adat, illetve a túlélő rabok is jobban tudták a nevüket. Akit be tudtak azonosítani azt felkötötték, aki el tudott rejtőzni azt meg nem. Azoknak az őröknek (és kápóknak) meg akik helyben maradtak a táborok felszabadításánál nem nagyon volt pere. Helyben agyonlőtték a felszabadítók, vagy agyonverték a volt foglyok (valahogy meg tudom érteni miért).
2021. máj. 6. 19:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 sikerült megtalálnod a lényeget.
2021. máj. 7. 20:49
 13/18 A kérdező kommentje:
én is csak lepontoztam, sosem értettem az ilyen kötekedésből beleokoskodókat, legapróbb részletekbe is bele tudnak kötni, legjobb nem is reagálni rá már rájöttem
2021. máj. 7. 20:53
 14/18 BlackSword ***** válasza:
0%
Ki nem csinálja le, hogy lepontozol??? Egészségedre... Csak hogy beszélgessünk érdemben a témáról, ha az alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában??? ha összekevered a szezont a fazonnal... Mert ha az alapvető dolgokkal tisztában vagy, akkor beszélgethetünk érdemben is... Addig nehéz lesz...
2021. máj. 7. 22:00
 15/18 A kérdező kommentje:
bocsánat, én csak feltettem egy kérdést, valóban nem voltam tisztában sokmindennel, de az belekötés olyan volt hogy nem lehet jó néven venni. kioktató agresszívkodás. ilyet itt ne
2021. máj. 7. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
#14 Hogyan lehet beszélni érdemben egy témáról azzal, aki ezredrangú kérdésbe köt bele?
2021. máj. 8. 07:31
 17/18 BlackSword ***** válasza:
0%
Nem ezredrangú a visszakerdés... egy témában fontos a fogalmak ismerete... és nem volt agresszió a kérdésemben, csak tisztázni akartam, hogy mire gondolsz??? De én kérek bocsánatot, hogy segíteni próbáltam... akkor rejszoljatok tovabb a 44-re...
2021. máj. 8. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
márc. 13. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!