Milyen fegyvert tartasz ha esetleg kiüt valami önvédelemre az ágyad mellett az éjjeli szekrényedben?
Figyelt kérdés
Én egy kést tartok a szekrényben.2021. máj. 3. 13:35
1/39 anonim 

válasza:

Semmilyet, nincs üldözési mániám!
2/39 anonim 

válasza:

Keserű home defender csőre töltve, onesta, és egy folyadéksugár kilövő.
3/39 anonim 

válasza:

En is tartok egy csomo kest ... a konyhaszekrenyben :) Aludni 'macival' szoktam.
5/39 anonim 

válasza:

A telefonomat és a férjemet tartom magam mellett - utóbbit nem a szekrényben, hanem az ágyban. :)
6/39 anonim 

válasza:

cz 75 sp 01 shadow-ot tartok otthon.
7/39 anonim 

válasza:

Semmilyent! Kongóból küldted be ezt a kérdést vagy valami más, polgárháború által sújtott országból?
-Mert Magyarországon csak a paranoiásak érzik annak szükségét, hogy az első számú szexuális cimborájuk egy lefűrészelt csövű légvédelmi gépágyú legyen...
8/39 anonim 

válasza:

Két kemény ököl a fegyverem és annyira majrés vagyok, hogy állandóan magammal hordom, mert remekül lehet velük monoklit ütni kekeckedők szeme alá.
Eredetileg nem volt hozzá használati utasítás, így a Vasas Ökölvívó szakosztályában kellett ismereteket szereznem a használatához, de mióta ez megvan, jól alszom, de mindig biztonságos közelségemben vannak.
10/39 anonim 

válasza:

Egy atomot.
Mármint nem atombombát csak 1db atomot. Ha valaki megtámad gyorsan széthasítom és hozzávágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!