Ha egy földönkívüli civilizáció indítaná meg az invázióját a Földre, akkor az országok hogyan védekeznének?
Figyelt kérdés
Félre lenne téve minden konfliktus és mindenki a támadókra koncentrálna vagy mindenki egyénileg próbálkozna valamivel?
Szerintetek egy földönkívüli invázió egyesíthetné az emberiséget, hogy többé ne nemzetekben, országokban gondolkodjanak?
2021. ápr. 22. 16:32
11/49 anonim válasza:
10. amire te gondolsz, az a téma már az ezotéria kategória.
12/49 anonim válasza:
10es.. igazából de, mivel ha több száz évig utaznának akkor meg a genetikailag elfogyna a "friss" hús, és vérfertőzésbe lépnének át 10ezer fő esetében is. Azaz mire ideérnének elpusztulnának.
13/49 anonim válasza:
11es maga a kérdés is oda való.
14/49 anonim válasza:
Azért ha valami egy egész hadsereget el tud ide juttatni az azt jelenti hogy teljesen biztosak abban hogy esélyünk sincs. Máskülömben nem csinálnák
16/49 anonim válasza:
Nem tudod mire gondoltál?? Nagyobb a baj, mint elsőre gondoltam! :)
17/49 anonim válasza:
16.De. Én pontosan tudom mire gondoltam,csak kérdezem,hogy szerinted,hogy lehet nagy távolságot megtenni úgy,hogy nincs semmiféle űrtechnológia és semmi ezoterikus dolog.Tudsz-e erre válaszolni.Nem olyan nehéz.
18/49 anonim válasza:
17. Persze, hogy tudok: sehogy.
19/49 anonim válasza:
Nem.Lehetséges.Nem hiszem el,hogy ezt nem lehet kitalálni.
20/49 anonim válasza:
Találós kérdéseset játszol? Azt nehéz egyedül. Nem lehetséges. Egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!