1944-ben melyik három SS hadosztály vonult be Magyarorszára?
Figyelt kérdés
nem a Hunyadira és a Hungariara gondolok, hanem a külföldiekre, amiket idevezényeltek2010. aug. 21. 18:43
1/6 anonim válasza:
Én annyit tudok csak, hogy a Panzer Lehr egyes részei meg az SS-Polizei hadosztály volt itt Magyarországon. Amúgy miért kérded? :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem ne náluk keresd nagyapád hulláját.
3/6 Colonel válasza:
Csak 1944 érdekel?
Magyarországi harcokról, illetve hogy kik vettek részt benne itt olvashatsz némi információt.
+ Ajánlom még ezt az oldalt:
Konrad 1,2,3 hadműveletekről olvass, illetve a Tavaszi ébredésről. Ott bőven vettek részt a harcokban SS alakulatok is.
Vagy a Margaréta-tervre kérdezed?
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyapám a Ludovikán végzett, harcolt az orosz fronton tüzértisztként, és '94-ben katonai dísztemetés keretében helyezték végső nyugalomra Budapesten.A saját nagyapád hulláján gyalázkodj ne az enyémen!
2010. aug. 23. 19:31
5/6 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem mert érdekel ez a korszak és ezt a dolgot nem tudtam.
2010. aug. 23. 19:34
6/6 Colonel válasza:
16:39-es vagyok.
A parasztokkal nem kell foglalkozni. Szerintem azt sem tudja miről szól a kérdés. Sajnos itt rengeteg a műveletlen f@sz.
Ha érdekel akkor az általam leírt hadműveletekről olvass, illetve a linkeket böngészd. Dr. Számvéber Norbert könyveire keress rá a neten, és azokból vásárolj, elérhető áron vannak és a legjobb szakkönyvek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!