Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kecskeméti katonai ejtőernyős/...

Kecskeméti katonai ejtőernyős/repülős alkalmassági vizsgálat. Milyen orvosi/alkalmassági vizsgálatok vannak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 19:13
 1/2 anonim válasza:
Én 16 évesen szereztem meg a repülős alkalmasságit a Repülőkórházban Kecskeméten. A következő vizsgálatokra emlékszem: EKG, terheléses EKG, fogorvosi vizsgálat, vettek vért, fiúknak "egyéb" vizsgálatok is (én megúsztam mert lány vagyok:), tüdőszűrés, pszichológiai vizsgálat (megkérdezik volt -e alkesz, öngyilkos, depressziós a családban, természetesen NEM VOLT nálatok se:), szemvizsgálat, hallásvizsgálat, forgószék, megnézték van-e orrsövény ferdülésem... asszem ennyi. Remélem segítettem.
2010. aug. 28. 11:59
 2/2 anonim válasza:
fiúknak milyen egyéb vizsgálatok vannak még? csak mert én is oda szeretnék menni.
2011. dec. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!