Átvertek engem, vagy fognak szólni, hogy mehetek majd a másik helyre dolgozni?
Figyelt kérdés
Rendvédelmi szerven belül vagyok és felhívtak engem (ez egy egyéves, olyan, mint a suli), hogy lenne hely számomra és elvállalnám e. Természetesen igent mondtam, ez volt hó elején. Utána átirányították a feladatot az adott megyében lévő illetékesnek, ahol élek, hogy kezelje ő az adatokat és küldjön. Fel is hívtak, de azóta semmi hír nem érkezett. Én hívtam fel őket kb másfél hete (mivel az itteniek arról híresek, hogy gátolnak, nem segítenek), hogy van-e valami fejlemény, sőt még meg is kérdeztem, hogy nem e szórakoznak (már csak azért, mert sok esetben volt az, hogy az illetőnek lehet lenne hely, menne és semmit nem csináltak, csak hebegtek habogtak). És azért is kérdeztem meg, mert nem vagyok bennfentes. Azt mondták, igaz, és a lezárás miatt kérik az alkalmassági minden miatt türelmem. Na, már most letelik egy hónap, itt van április és új munkakezdés... Átvertek és szórakoznak velem, vagy legyek valóban türelemmel és fognak hívni? Egyébként katonaságról van szó, köszönöm a válaszokat. Nagyon izgulok, és aggódom, úgyhogy fel kellett tennem kérdésnek.2021. márc. 28. 10:24
1/4 anonim válasza:
Kérdezz rá!
Járvány van és nem nyitás volt hanem további zárás, vagyis amiről azt hitték 1 hónapja hogy most oda szükség lesz embert felvenni, az valószínűleg most még nem esedékes pont a korlátozások miatt.
Udvariasan hívd fel őket hetente egyszer, hogy érdeklődnél az állásról és megérted ha még gond van, de szeretnéd jelezni, hogy rád számíthatnak. Ha udvariasan mindig bemutatkozol és érdeklődsz akkor a neved jó módon fog majd előttük lebegni amikor tényleg lesz álláslehetőség és akkor majd téged fognak elsők között behívni oda dolgozni.
Nem hiszem hogy a katonaságnál arra lenne idejük, hogy szórakozzanak az emberekkel. Egyszerűen most 1 hónapig eltolódott az a nyitás amiről korábban azt hitték, hogy már megtörténik a hetekben.
2/4 anonim válasza:
Ha felhívtad őket vagyis a hivatalos szervezetet, és azt mondták be vagy regisztrálva, akkor ők nem kamuznak
3/4 anonim válasza:
Vagy még zajlik az ellenőrzésed (időigényes). Lehet, valami nem tetszik a belső elhárításnak. Ha bizalmas helyre kerülsz, kell a jóváhagyásuk.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Már voltam bent újra. Arról tájékoztattak, hogy még nem tudunk menni sehova, akik ugyanúgy jelentkeztünk, mivel még nem engedélyezett. Csakhogy már másokat áthelyeztek, úgyhogy több helyre is jelentkeztem végül. Elvileg már kiadták minden szabadnapom, a jövő héten pedig már szólniuk kellene, mikor mennék. Remek lesz, ha semmiből semmi ....
2021. ápr. 4. 08:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!