Mit tenne a Magyar hadsereg ha a Románok megtámadnák Debrecent?
Válaszoltam. Semmit. Majd ha annyira összeborul a rendszer, hogy nagy lesz a gond majd csak akkor lesz változás.
Ha így sem érted, akkor egyszerűbben nem tudom leírni.
Nem vagyok olyan ügyes, hogy 3 szóban összefoglaljam a mondandómat mint egyesek egy óriás plakáton :)
Semmit, bősz ütemben visszavonulna a Tisza vonala mögé, mivel egy nagy nyílt terület mint az Alföld, mindenféle természetes akadály nélkül katonailag egyszerűen tarthatatlan - főleg egy létszámában túlerőben lévő támadó ellen.
Közben heves telefonálgatások kezdődnének "felfelé". A fehér házból meg odacsörögnének mindkét országba hogy ejnye-bejnye egy térfélen vagytok gyerekek nem tologatjuk ám a határokat, nehogy még hivatkozási alap legyen a többi rossz-rossz kisgyereknek akik ugyanabban a homokozóban vannak és területi követelései vannak egymással szemben (melyik két szomszédos államnak nincs?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!