Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem tesz semmit a...

Miért nem tesz semmit a hadsereg az Ásotthalmi migráns invázó megakadályozása érdekében?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 20:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

#10 igen. Állami, tehát fake, Vagy szar minőségű. Ezek törvényszerűség a magyar államnál.

Én nem vagyok lipsi, a komcsikat, sem liberális módon vadásznám ;)

2021. febr. 6. 10:09
 12/26 anonim ***** válasza:
Toroczkai videója is fake news ezek szerint? :))))
2021. febr. 6. 11:58
 13/26 anonim ***** válasza:

#12 persze. Megrendezett videó. Ha nem az lenne akkor más forrásból is lehetne látni ezeket. Mellesleg nem hiszem hogy ha valaki kamerázná őket, így mosolyogva viselnék :)

Amúgy is azt szoktátok mondani róluk, hogy megeszik az embereket meg a munkát is, és ezért kell rettegni tőlük.

De ezek nagyon békésnek tűntek... fura ;)

2021. febr. 7. 11:05
 14/26 anonim ***** válasza:
46%
Értem, szerinted minden fake news, ami nem fér bele a lipsi világképedbe. A statisztikák, Toroczkai videója, a határkerítés biztonsági kamerájának felvételei, a határon szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák beszámolói, a biztonságpolitikai jelentések.
2021. febr. 7. 11:30
 15/26 anonim ***** válasza:
60%
Más forrásból egyébként azért nem látod, mert az általatok felszopott függetlenobjektív média akkor sem venné át Toroczkai videóját, vagy foglalkozna az üggyel, ha tízezrek törnének be az országba.
2021. febr. 7. 11:31
 16/26 anonim ***** válasza:

#14 az a fake news, aminek nincs bizonyítható forrása.

Hol érhető el a határ kerítés biztonsági kamerájának élőképe?

Mondtam, 6000 forint kínából a wifis, forgatható biztonsági kamera.

Igen a katonák rendőrök beszámolói fake news, mert azt kell mondaniuk amit a vezetőség követel tőlük. Tehát közvetve A PÁRT.

2021. febr. 10. 10:21
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

A magyar rendőrség oldalán vagy csatornáján rengeteg migransos videót találhatsz a közelmúltból.

Katonák, rendőrök és fake news? Igen csak leragadtál a múltban, komcsikám. Én itt befejeztem.

2021. febr. 10. 13:33
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem attól fake news valami, hogy a te kis liberális álomvilágodba nem fér bele.
2021. febr. 10. 17:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Így igaz #18
2021. febr. 10. 17:36
 20/26 anonim ***** válasza:

#17 nem értesz leninfiú...

Megrendezett kiválogatott videókat tudok látni bárhol a pártot médiájában. De nem hiszem el.

Ezért mondom hogy élő videót kellene látnunk a határról.

Én nem, de ti sajnos leragadtatok múltban, hiszen elvtársaid azt építik vissza, a kádár-rákosi rendszer hibridjét, ezért is támogatjátok ti, vörösök.

Akkor is azt mondták a katonák rendőrök, és olyan statisztikákat csináltak amiket A PÁRT elvárt. Ma is így van. Ha nem, lefokozás, szívatást kapnak, végső esetben leszereltetést.

De most már megvan az olcsó technológia ahhoz hogy bizonyíthassák a nagy vészhelyzetet azzal, hogy bárki bármikor, vágás nélkül rá nézhet a határra...

De nem teszik, mert valami rejtegetni való van, vagy nem éppen úgy van ahogy állítják... Ha úgy lenne akkor nem lenne gond egy ilyen élőkép közvetítésével, retteghetnénk mi is.

Mellesleg a statisztikákra hivatkozol... a statisztikákban látható havi kevesebb mint 50 állítólagos határsértés, se agyon nem tűnik nagy számnak...

Komcsikáim, mondtam már nektek hogy nem vagyok liberális, nem liberális módon távolítanálak el titeket és, és maoista elvtársaitokat, hanem például egy irányú vonatjegyet kapnátok, imádott szovjetúniótokba putyin elvtársatokhoz, vagy repülőjegyet észak koreába, ahol megvalósult az általatok álmodott rendszer.

Vállon veregeted még magadat a másik regedről, elvtárs? 😅

2021. febr. 11. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!