Miért nem tesz semmit a hadsereg az Ásotthalmi migráns invázó megakadályozása érdekében?
#10 igen. Állami, tehát fake, Vagy szar minőségű. Ezek törvényszerűség a magyar államnál.
Én nem vagyok lipsi, a komcsikat, sem liberális módon vadásznám ;)
#12 persze. Megrendezett videó. Ha nem az lenne akkor más forrásból is lehetne látni ezeket. Mellesleg nem hiszem hogy ha valaki kamerázná őket, így mosolyogva viselnék :)
Amúgy is azt szoktátok mondani róluk, hogy megeszik az embereket meg a munkát is, és ezért kell rettegni tőlük.
De ezek nagyon békésnek tűntek... fura ;)
#14 az a fake news, aminek nincs bizonyítható forrása.
Hol érhető el a határ kerítés biztonsági kamerájának élőképe?
Mondtam, 6000 forint kínából a wifis, forgatható biztonsági kamera.
Igen a katonák rendőrök beszámolói fake news, mert azt kell mondaniuk amit a vezetőség követel tőlük. Tehát közvetve A PÁRT.
A magyar rendőrség oldalán vagy csatornáján rengeteg migransos videót találhatsz a közelmúltból.
Katonák, rendőrök és fake news? Igen csak leragadtál a múltban, komcsikám. Én itt befejeztem.
#17 nem értesz leninfiú...
Megrendezett kiválogatott videókat tudok látni bárhol a pártot médiájában. De nem hiszem el.
Ezért mondom hogy élő videót kellene látnunk a határról.
Én nem, de ti sajnos leragadtatok múltban, hiszen elvtársaid azt építik vissza, a kádár-rákosi rendszer hibridjét, ezért is támogatjátok ti, vörösök.
Akkor is azt mondták a katonák rendőrök, és olyan statisztikákat csináltak amiket A PÁRT elvárt. Ma is így van. Ha nem, lefokozás, szívatást kapnak, végső esetben leszereltetést.
De most már megvan az olcsó technológia ahhoz hogy bizonyíthassák a nagy vészhelyzetet azzal, hogy bárki bármikor, vágás nélkül rá nézhet a határra...
De nem teszik, mert valami rejtegetni való van, vagy nem éppen úgy van ahogy állítják... Ha úgy lenne akkor nem lenne gond egy ilyen élőkép közvetítésével, retteghetnénk mi is.
Mellesleg a statisztikákra hivatkozol... a statisztikákban látható havi kevesebb mint 50 állítólagos határsértés, se agyon nem tűnik nagy számnak...
Komcsikáim, mondtam már nektek hogy nem vagyok liberális, nem liberális módon távolítanálak el titeket és, és maoista elvtársaitokat, hanem például egy irányú vonatjegyet kapnátok, imádott szovjetúniótokba putyin elvtársatokhoz, vagy repülőjegyet észak koreába, ahol megvalósult az általatok álmodott rendszer.
Vállon veregeted még magadat a másik regedről, elvtárs? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!