Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Glock stukiknál van olyan,...

A Glock stukiknál van olyan, hogy a csövet pár mozdulattal le lehet venni?

Figyelt kérdés
mert ez nekem elég hihetetlennek tűnt a Yellowstone című sorozatban, amikor a lövedék ballisztikai vizsgálata miatt kicserélték a két Glock csövét, néhány másodperc alatt

2021. jan. 7. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Az oldalán van egy lehúzókar , azt lenyomod és a szán levehető a tetejéről.

Ki lehet venni a csövet is néhány másodperc alatt. Összességében 30 mp alatt meg is van.

Javaslom nézz kevesebb tv-t és ,még kevesebbet vegyél komolyan belőle.

2021. jan. 7. 10:09
 2/8 A kérdező kommentje:
saját magadnak mondsz ellent, mert akkor nem mutattak hülyeséget, az a kevés idő elnézhető
2021. jan. 7. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Bucimaci, a "néhány másodperc" elég relatív fogalom. :D De tudod mit? Hidd el...
2021. jan. 7. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindegyiknél néhány másodperc egy csőcsere.
2021. jan. 7. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
én csak pa63at szedtem szét ott azt már nem mutatták
2021. jan. 7. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

relatív egyszerű szétszedni valóban de ahhoz hogy azt a kis karmot lehúzd 1. vagy rohadtul használtnak kell lennie a fegyvernek vagy bivaly erősnek kell lenned, mert új fegyvernél sajnos krva nehéz lehúzni :D.

Egyébként egy gond van a rendszerrel hogy megkell húzni az elsűtő billentyűt hozzá ha netán hibás a lövedék és beleszorul az elég nagy gond tud lenni.

2021. jan. 7. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:

"én csak pa63at szedtem szét ott azt már nem mutatták"

Basszus, a Pa63 rögzített, merev csövű fegyver, azt persze, hogy nem szeded le kézzel. De a mozgó csövű pisztolyoknál gyakorlatilag mindegyiknél másodpercek alatt kivehető cső.

2021. jan. 7. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Könnyű levenni. Nekem 9x19 glock 19em van. Rutinból kb 5 sec szét szedni.
2021. ápr. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!