Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédségnél tiszti rendfokoza...

Honvédségnél tiszti rendfokozatot kaphat így valaki?

Figyelt kérdés
Ha valaki jelentkezik katonának úgy, hogy van egy diplomája jogi területen (3 éves alapképzés), akkor lehet belőle tiszt, vagy csak NKE-HHK-s honvédtiszti diploma számít? Azt tudom, hogy ha utcáról megyek toborzói irodába, és még nem voltam katona akkor 1 évig közkatona leszek jól sejtem? Utána diolomám által besorolhatnak hadnagy rendfokozatba?

2021. jan. 6. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha diplomás vagy, és a sereg tudja hasznosítani a diplomádat, lehetsz tiszt.
2021. jan. 6. 20:52
 2/5 Zöldlámpás lámpás - o1g ***** válasza:
20%

Pontosan tudom, testvérem, hogy van egy csomó vidéki főiskola, amely egyetemnek csúfolja magát, és azzal is pontosan képben vagyok, hogy milyen borzalmas ezek színvonalat.

Valahol megértelek, amikor azt mondod, ez neked sok, te nem ezt akartad és szeretnél mást csinálni.

Ettől függetlenül felelősséged van. Állítólag - bár én ezt a véleményt nem osztom - diplomás vagy. A cinikusabbja még értelmiséginek is tart, teljesen alaptalanul.

Szóval azt mondod, elvégeztél valami himihumi kart, "diplomád" van és mégis a legalantasabb pályát választanád?????

2021. jan. 7. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Nem kértünk nemzetellenes propagandát.

2021. jan. 7. 17:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért törölték a válaszom a saját kérdésemnél? Sz a 0%-os birka nem bírta megemészteni, hogy be lett oltva?
2021. jan. 7. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
23%
Ezt a HM-tól kérdezd meg egy szépen megfogalmazott e-mailben.
2021. jan. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!