Katonai fizikai alkalmassági hol zajlik?
mármint úgy értem, hogy hol kell futni a 3200 m-t
futópálya vagy hol? füvön?
a fekvőzés, hasizom egy teremben zajlik?
Elmondom az alap kovetelmenyeket :)
3 km-t le kell tudni futni 5 perc alatt ... fekvotamaszbol men kell csak 350-et csinalni egyben ... a fekvenyomas a leggagyibb, ha kinyomod a 223 kilot, akkor nincs gaz (de ki nem nyomja ki) :)))
nagyon poénos :D
teljes mertekben tisztaban vagyok vele mibol mennyit kell, ne irj mar hulyesegeket mert nem ez volt a kerdesem
3km t minimum 10perc alatt futod le, fekvo/hasizom 2 perc alatt 100 max, tobb nem kell
jo lenne, ha valami hasznosat is loknel katona letedre, bar remelem, hogy te nem vagy az
Megmondják mikorra hova kell menned és odamész. Érkezz pontosan, sőt korábban mert a beléptetésen is át kell menned - s nagyon-nagyon nem szeretik a seregben a pontatlanságot!
Normál 400 m-es salakos futópályán nyomod a futást. A fekvőtámaszt, húzódzkodást stb. meg ahogy gondolják. Ha jó idő van akkor kint, ha nincs akkor teremben. Ettől kiképzésen még sokszor úgy fogják gondolni hogy nyakig sárban hemperegve csináld - de nem szívatásból, hanem mert valós körülmények között sem a sár, kosz, pocsolya lesz a legnagyobb gond, jobb hozzászokni.
Ket szak kozott valaszthatsz:
-Rambo
-Terminator
Tokeletes katona mar nem lehetsz, mert az en vagyok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!