Honvédségi alkalmassági vizsgálat elmarad?.
Figyelt kérdés
Sziasztok!. December 10. - én lett volna az alkalmassági vizsgálat Kecskeméten. A napokban kaptam a hívást hogy ez most nem lesz megtartva gondolom a vírus miatt. Hódmezővásárhelyen lettem volna ha sikerül az alkalmassági. Viszont Hódmezővásárhely azt mondta alkalmassági nélkül nem mehetek. Viszont azt a választ kaptam a toborzóban hogy keresnek további helyeket ami nem kötelez az alkalmasságira azonnal és idővel bevonulás után csinálom meg. Létezik ilyen vagy csak szédítés az egész?. Szerződéses katona lennék a sikeres felvételi után.2020. nov. 25. 09:30
1/4 anonim válasza:
Letezik ilyen:) kb minden alakulat fogad olyanokat akik nem csinaltak meg alapkikepzest, addig kapsz egy korletet es 8oraba bent ucsorogsz, es ha esetleg pakolni kell valamit akkor befognak. Ugy hivjak oket hogy vonalalattiak.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom azok a vonal alattiak akiknek a tesin megvan minimum 200 pont de nem érik el a 220at
És akkor mehet alakulathoz , és 6 hónap alatt felkészíti az alakulat hogy meg tudja csinálni. Ha nem megy akkor szerződést bontanak .
Alapkik nélkül igen felvesznek aztán majd elküldenek egyszer. Ismerek olyat aki már 3 éve alakulatnál volt és most küldték el alapkikre.
Covid miatt nincs nyitva Kecskemét, felvesznek avi nélkül de majd meg meg kell csinálni ha újra nyitnak
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor tényleg van ilyen. Meglepődtem amikor mondták hogy keresnek olyat ahova nem szükséges azért is tettem fel a kérdést. Köszönöm a válaszokat ✌️✔️
2020. nov. 28. 08:22
4/4 anonim válasza:
Nos jelenleg a virus miatt amugy úgy lenne,hogy elkezded az alapkiképzést orvosi alkalmassági nélkül,és majd idővel elvisznek alkalmasságira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!