Miért mondják, hogy viszonylag képzettek a terroristák?
Sok helyen azt hallani, hogy katonailag képzettek az európában merényleteket végrehajtó terroristák. Akkor miért nem hatékonyabbak? Nekem mint fegyvert soha nem használónak, rohadt amatőrnek tűnik 4-5 áldozat egy zsúfolt városban, AK-47 használatával. Annyi szerintem bárkinek menne. Hozzátenném, nem is kívánom hogy "jobbak" legyenek...
Vagy ez egy teljesen hatékony aránynak számít?
"Akkor miért nem hatékonyabbak?"
Nem elég ennyi merénylet is? Lehet talán kevés az utánpótlás, szerencsére.
Igazad lehet, szerintem sem képzettek.
#3-nak:
"volt tér elhúzódni."
Bár én sem vagyok egy profi, de ha AK lenne a kezemben és gyilkolászni akarnék, akkor kb 30 méteres körzetben te nem húzódsz sehová! Az AK még a 8mm-es kazánlemezt is úgy viszi át, mint ha mi sem történt volna!
#4 vagyok:
Lebújsz például egy kocsi mögé?
A kocsin keresztül szedlek le.
"Bár én sem vagyok egy profi, de ha AK lenne a kezemben és gyilkolászni akarnék, akkor kb 30 méteres körzetben te nem húzódsz sehová! Az AK még a 8mm-es kazánlemezt is úgy viszi át, mint ha mi sem történt volna!"
Az ilyek szoktak nálunk a lőtéren 5 méterről is mellé lőni. Ez nem olyan rohadt egyszerű ám.
#4, #6-nak:
Az "ilyenek"?
Maradjunk annyiban hogy összetévesztesz valakivel. :)
30 méteren belül, egy gépfegyverrel, egyes lövéssel szednélek le. Nem pazarolnám a lőszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!