Mi lenne akkor ha az új tankjainkal megtámadnánk Bécset?

"Szerinted van rá tervük?"
Beszarnál ha tudnád mi mindenre van kész protokol még a magyar honvédségnél is.

Úgy emlékeztem, az... :P
Viszont velünk szomszédos EU-tag (lehet, ezzel kevertem) és tudtommal arra is vonatkozik ez. Am mi értelme lenne megtámadni egy szomszédot?
Leszámítva persze a kérdezõ beteges fantáziáját..

Viszont a protokollok között nagy valószínűséggel nem szerepel Bécs bevétele :D Azért ennyire mégsem hülyék.

Az Osztrák Fegyveres Erök éves költségvetése majdnem kétszerese a Magyar Honvédségnek. Valószínüleg el sem jutnának Bécsig a tankok, vagy ha mégis, Bécs elszenvedne némi veszteséget, és utána lenyomnák a támadást.
A kemény menet meg utána kezdödne, amikor a teljes magyar vezetést lecsuknák, és egy jó idöre elveszítené az ország az autonomiáját (lenne egy kirendelt EU bizotság, akik döntenének a magyarok helyett). Plusz valószínüleg leszerelnék a magyar handsereget, és még egy sor durvább intézkedést is kiszabhatnának Magyarországra (birságok, kizárás az EU-ból, kereskedelmi bojkott, stb).

Ha mondjuk lenne egy új Osztrák-Magyar monarchia a teljes politikai elit elzárásáért cserébe, én nem bánnám.
Lehet hazaárulózni, de anno sem volt olyan hátrányos. Lehet előrébb jutnánk, mint a sorosozással, meg stadionozással, meg krumpliosztással.

Nyugat felé menjen a fene, északra hideg van, keletre pedig még hidegebb!
Délnek menjünk! Meg se álljunk Ankaráig, jöhet a fordított 500 év. Útközben pedig jól betankolunk a bolgár befőttekből!
Ez lesz az orbkrieg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!